Χωρίς εκπλήξεις οι Δημαιρεσίες στον δήμο Πύργου. Πρόεδρος του ΔΣ και πάλι ο Δημήτρης Μεσσαλάς

24 Ιουλίου - 17:08 Τοπικά

Χωρίς εκπλήξεις ήταν οι χθεσινές δημαιρεσίες στο Δ. Πύργου που πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Κυριακής στο Λάτσειο μέγαρο.

Στη διαδικασία προήδρευσε  ο πρώτος σε ψήφους Δημοτικός Σύμβουλος Πύργου Γιώργος Ανδριόλας. Από την πλειοψηφούσα παράταξη προτάθηκε για την θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δημήτρης Μεσσαλάς, ο οποίος και εκλέχθηκε κατά πλειοψηφία, ενώ την θέση του αντιπροέδρου έλαβε από την παράταξη της μειοψηφίας, κατά πλειοψηφία, ο Γιάννης Βαρελάς, και τη  θέση του γραμματέα έλαβε και πάλι –κατά πλειοψηφία- ο Γιάννης Αγρυρόπουλος του Παναγιώτη από την παράταξη «Όραμα Δημιουργίας» .

Στη συνέχεια έγινε η εκλογή των μελών την Οικονομικής Επιτροπής. Ως τακτικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής εκλέχθηκαν οι κκ. Παναγιώτης Μπόμπορης, Σωτήρης Γεωργόπουλος, Νίκος Βλαχαντώνης, Βασίλης Σεϊντής, Αναστάσιος Ασημακόπουλος, Γιάννης Αργυρόπουλος (του Γεωργίου), Αντώνης Καράμπελας και Τάκης Αντωνακόπουλος.

Ως αναπληρωματικά μέλη εκλέχθηκαν οι κκ. Κώστας Γεράνιος, Λάκης Αθανασόπουλος, Ανδριάνα Αγγελακοπούλου, Βασίλης Παναγόπουλος και Χάρης Μιχαλακόπουλος.

Ένταση υπήρξε κατα τη διαδικασία εκλογών για τα  μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, αφού  η επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση», Άβα Βαγγελάτου, κατήγγειλε αποκλεισμό της παράταξής της, από την εκλογική διαδικασία.

Ως τακτικά μέλη της επιτροπής εκλέχθηκαν οι κκ. Γιώργος Ανδριόλας, Ανδριάνα Αγγελακοπούλου, Νίκος Βλαχαντώνης, Θεόδωρος Κανελλόπουλος, Αυγερινός Ζουμπάκης, Λεωνίδας Δημουλιάς, Βασίλης Παναγόπουλος και Θεόδωρος Κόρδας. Αναπληρωματικά μέλη εκλέχθηκαν οι κκ. Νίκος Τσίμπρης, Κώστας Γεράνιος, Νίκος Λουμιώτης, Χάρης Μιχαλακόπουλος και Γιάννης Αργυρόπουλος (του Παναγιώτη).

Περισσότερα Νέα