Χρ. Γαρύφαλλος: “Ευχόμαστε να επιστρέψει ο Δήμος μας στην κανονικότητα, να εκλείψει η τοξικότητα και να επιστρέψει η αξιοπρέπεια που τόσο πολύ μας έλειψε.”

12 Ιανουαρίου - 17:49 Τοπικά

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Σύλλογος Υπαλλήλων του Δήμου Πύργου. Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλείας κ.κ Αθανάσιος παρουσία του Δημάρχου Πύργου Στάθη Καννή και του Βουλευτή Ηλείας της Ν.Δ Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος των εργαζομένων Χρήστος Γαρύφαλλος ο οποίος έκανε αναφορά στα πεπραγμένα του συλλόγου τονίζοντας ότι το 2023 οι εργαζόμενοι βρέθηκαν στις επάλξεις του αγώνα για τα δικαιώματά τους. Κλείνοντας την ομιλία του ο κος Γαρύφαλλος ευχήθηκε να επιστρέψει ο Δήμος στην κανονικότητα, σε τροχιά ανάπτυξης και ευημερίας, μα πάνω από όλα να εκλείψει η τοξικότητα και να επιστρέψει η αξιοπρέπεια που τόσο πολύ μας έλειψε όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Δήμαρχος Στάθης Καννής μεταξύ άλλων στο χαιρετισμό του ανέφερε: |Η δημοτική αρχή θέλει να προσφέρει στον τόπο, να προκόψουν οι συμπολίτες μας, να πάει μπροστά ο δήμος μας. Σε αυτή την προσπάθεια δεν μπορούμε να πετύχουμε τίποτα εάν δεν έχουμε δίπλα μας τους εργαζόμενους. Είναι ο πυλώνας όλης αυτής της ανάπτυξης. Σας θέλουμε δίπλα μας. Σας έχουμε ανάγκη, δεν μας έχετε εσείς ανάγκη. Μας έχει ανάγκη όλη η κοινωνία. Πρέπει να είμαστε αλληλέγγυοι. Θέλουμε τις συμβουλές σας, τις υποδείξεις σας , μόνο έτσι θα πετύχουμε το στόχο μας για το καλό του δήμου μας.”

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε βράβευση των υπαλλήλων που συνταξιοδοτήθηκαν ενώ βραβεύτηκε και η τεχνική υπηρεσία του δήμου.

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ 2023 :

1. ΚΟΥΛΟΥΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

2.ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΛΙΑ

3. ΤΡΟΧΑΛΙΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

4. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

1. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

2. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

3. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

4. ΚΑΡΥΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

5. ΜΠΛΑΘΡΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Περισσότερα Νέα