Χρήστος Γαβράς – Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ηλείας: Έναν χρόνο καταφέραμε πολλά. Μαζί με την κοινωνία μπορούμε να κάνουμε περισσότερα

24 Ιουλίου - 17:06 Τοπικά

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος που τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, τίμησαν εμένα και τους συνεργάτες μου, δίνοντας μας την ευθύνη της εκπροσώπησης του κόμματος στην Ηλεία. Μέσα σε αυτό το διάστημα μπορέσαμε και αναπτύξαμε μια δυναμική όσον αφορά την δραστηριότητα του κόμματος, την ανάδειξη των τοπικών προβλημάτων αλλά και την προβολή των αρχών και θέσεων της παράταξης μας. Στην Ηλεία, έναν τόπο προικισμένο όσο κανένας άλλος, έναν τόπο που θα μπορούσε να είναι το πρότυπο ανάπτυξης και ευημερίας, οι πολίτες μας βιώνουν μια σκληρή πραγματικότητα. Τα προβλήματα που χρονίζουν και η εξεύρεση λύσεων αποτελεί προτεραιότητα για την ΝΟ.Δ.Ε. Ηλείας. Η τιμή και η ευθύνη είναι μεγάλη. Σε μια εποχή που χρειάζεται φρέσκιες ιδέες, πολλή δουλειά, συνέπεια και αξιοπιστία, δουλέψαμε όλα τα στελέχη μαζί ώστε να ανταποκριθούμε επάξια στο δύσκολο έργο μας. Μέσα σε αυτόν τον χρόνο πήραμε πρωτοβουλίες και το έργο μας περιελάμβανε:

 1. 84 Δελτία Τύπου σε έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ της Ηλείας.
 2. 15 ενημερωτικά σημειώματα με τις αρχές και τις θέσεις της παράταξης μας προς τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε.
 3. Ορισμός 18 τομέων ευθύνης διευρυμένης ΝΟ.Δ.Ε.
 4. Συνεδριάσεις ΝΟ.Δ.Ε και θεματικών τομέων.
 5. Ανάδειξη θεμάτων τοπικού ενδιαφέροντος στα ΜΜΕ της Ηλείας.
 6. Δράση – κανένας στο περιθώριο.
 7. Δράση – συμφωνία με τους αγρότες.
 8. Παρεμβάσεις στελεχών μας στον τοπικό τύπο.
 9. Διοργάνωση Νομαρχιακής Συνέλευσης Ν.Δ. Ηλείας.
 10. Συμμετοχή σε εκδήλωση ΔΗΜ.Τ.Ο. Ζαχάρως – Φιγαλείας.
 11. Συμμετοχή σε εκδήλωση ΔΗΜ.Τ.Ο. Ήλιδας.
 12. Συν-διοργάνωση με την ΔΗΜ.Τ.Ο. Ήλιδας, ενημερωτικής εκδήλωσης για τους Δασικούς Χάρτες.
 13. Διοργάνωση Συνόδου Προέδρων και Στελεχών Οργανώσεων Ν.Δ. Ηλείας.
 14. Διοργάνωση εκδήλωσης με την γραμματεία γυναίκειων θεμάτων Ν.Δ.
 15. Διοργάνωση εκδήλωσης – συνεστίασης κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας.
 16. Διοργάνωση εκδήλωσης με την γραμματεία σχέσεων κοινωνίας κόμματος Ν.Δ.
 17. Εγκαίνια νέων γραφείων της ΝΟ.Δ.Ε.

Υπάρχουν πολλά ακόμα που πρέπει να γίνουν. Σε αυτήν την προσπάθεια απαιτείται η συνεργασία όλων των στελεχών και φίλων της παράταξης με την τοπική κοινωνία. Υπάρχει ένα περιβάλλον αυξημένης απαισιοδοξίας των πολιτών, που οφείλεται στα ψέματα και την ανικανότητα της Κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Η πολιτική Τσίπρα – Καμμένου δεν είναι απλώς αποτυχημένη. Είναι μία πολιτική κοινωνικά άδικη, είναι κυνική, είναι ανάλγητη. Οι κοινωνικές ανισότητες διευρύνθηκαν. Οι θεσμοί καταρρακώθηκαν. Κάθε μέρα που περνά η οικονομία εξασθενεί, οι πολίτες εξαθλιώνονται, η Ελλάδα χάνει κάθε ελπίδα και αξιοπιστία. Η ζημιά δεν αποτυπώνεται μόνο στους αμείλικτους αριθμούς και τα οικονομικά μεγέθη. Η κοινωνία δηλητηριάστηκε από την έκπτωση όλων των αξιών τις οποίες η Πατρίδα μας ανέδειξε κάθε φορά που κατάφερε να μεγαλουργήσει. Να είστε σίγουροι πως η ΝΟ.Δ.Ε. Ηλείας θα συνεχίσει την προσπάθειά της και θα αγωνισθεί μαζί με τα στελέχη και τους πολίτες, ενάντια στη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης και ενάντια στα προβλήματα της κοινωνίας μας. Η Νέα Δημοκρατία είναι Δύναμη Ευθύνης και Σταθερότητας. Μαζί με τον Πρόεδρο μας Κυριάκο Μητσοτάκη, απευθύνουμε κάλεσμα  σε όλους τους πολίτες, να έρθουν μαζί μας σε αυτό τον αγώνα, να δουλέψουμε όλοι μαζί ώστε η Ελλάδα να γίνει ξανά Υπερήφανη και Δυνατή.

Περισσότερα Νέα