Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με τζαζ μουσική σήμερα Πέμπτη το πρωί στην κεντρική πλατεία Πύργου

24 Ιουλίου - 19:13 Τοπικά

Μια Χριστουγεννιάτικη γιορτή με μελωδίες τζαζ , το ιστορικό είδος μουσικής που σε μαγεύει με τους ήχους του και σου ξυπνά την απόλυτη αίσθηση ελευθερίας, έρχεται να κατακλύσει την Πέμπτη το πρωί το κέντρο του Πύργου, σε μια μουσική εκδήλωση που διοργανώνει ο Τομέας Πολιτισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Έτσι, σήμερα Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου στις 11:30 το πρωί, στην κεντρική πλατεία του Πύργου, το τζαζ συγκρότημα Jazzer Bitter θα παίξει Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και μελωδίες και το σαξόφωνο θα ακουστεί σε όλη την αγορά παρασύροντας μικρούς και μεγάλους σε μια μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή με ξεχωριστό χρώμα.

Όπως τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Νίκος Κοροβέσης, ο τομέας Πολιτισμού της Περιφέρειας, επέλεξε να διοργανώσει την Χριστουγεννιάτικη αυτή τζαζ γιορτή πρωί και όχι βράδυ, με στόχο να δώσει μια χαρούμενη νότα που θα συμβάλλει στην τόνωση της αγοράς λόγω των εορταστικών ημερών .

«Μέσα από την πρωινή αυτή Χριστουγεννιάτικη γιορτή- ανέφερε ο κ. Κοροβέσης- θέλουμε να συγκεντρώσουμε τον κόσμο στο κέντρο του Πύργου και να «ζωντανέψουμε» την αγορά, ώρες που τα καταστήματα είναι ανοιχτά, έτσι ώστε να μπορούν όλοι να συνδυάσουν ψώνια και διασκέδαση και ταυτόχρονα να πάρουν τον καφέ τους στις καφετέριες και τα καφέ της πόλης. Είναι ένας ακόμα τρόπος να στείλουμε το δικό μας μήνυμα: Ψωνίζουμε από τα μαγαζιά του τόπου μας και στηρίζουμε την δική μας αγορά και την τοπική οικονομία. Άλλωστε αυτή ήταν και η φιλοσοφία όλων των καλοκαιρινών εκδηλώσεων που διοργανώσαμε φέτος. Να κρατήσουμε τον κόσμο μέσα στις δικές μας πόλεις τονώνοντας την τοπική αγορά. Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές και Καλά Χριστούγεννα.»

Περισσότερα Νέα