"Χρυσαφένιος" φέτος ο Πύργος και τα Δημοτικά διαμερίσματα εν όψη Χριστουγέννων.

24 Ιουλίου - 16:21 Τοπικά

“Χρυσαφένιο” Πύργο μας υπόσχεται για φέτος η Δημοτική Αρχή εν όψη των Χριστουγέννων. Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Οργανισμού πολιτισμού του Δήμου Χάρης Μικελόπουλος φέτος η πόλη “ντύνεται” στα χρυσαφιά .
Παράλληλα ο κος Μικελόπουλος αναφέρεται και στα εμπόδια λόγω του παλαιού στολισμού αλλα και της γραφειοκρατίας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του προέδρου στο FB:  

“Η πόλη “ντύνεται” στα χρυσαφιά φέτος.
Να ενημερώσω σχετικά με τον στολισμό γιατί δέχομαι πάρα πολλά μηνύματα και τηλέφωνα και δεν έχω καταφέρει να απαντήσω σε όλα.
Από τον περασμένο Απρίλιο σε συνεργασία με το αρμόδιο τμήμα της Τεχνικής Υπηρεσίας είχαμε ήδη ετοιμάσει την προμήθεια εορταστικού διακόσμου για την πόλη καθώς ως γνωστόν δεν υπάρχει τίποτα, παρά μόνον αυτός που παραμένει στην αποθήκη μέχρι να βγει απόφαση δικαστηρίου.Ο διαγωνισμός ξεκίνησε, όμως ένα πρόβλημα που παρουσιάστηκε κατά την διαδικασία τον καθυστέρησε πάνω από δυο μήνες με αποτέλεσμα να ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες.
‘Εχοντας όμως προβλέψει οποιοδήποτε τέτοιο ενδεχόμενο,φροντίσαμε να επισκευάσουμε τις γιρλάντες που βρίσκονται επί 13 χρόνια σε αποθήκες.Το αποτέλεσμα το βλέπετε ήδη στις οδούς Γερμανου και Ερμού καθώς και στη οδό Λετρίνων και στον πεζόδρομο της 28ης Οκτωβρίου.Χαμένες στα αζήτητα δυστυχώς…
Αναγκαία διευκρίνιση τώρα.Οι γιρλάντες που επισκευάζονται,προορίζονταν για όλα τα δημοτικά διαμερίσματα.Γι’αυτό και κάναμε δυο προμήθειες.Μια για την πόλη και μια για τις κοινότητες.
Δυστυχώς τα εμπόδια ορισμένες φορές είναι ανυπέρβλητα και ο χρόνος εχθρός.
Παρόλα αυτά,η έγκαιρη αντιμετώπιση οποιουδήποτε τέτοιου προβλήματος,μας κάνει να μπορούμε να στολίσουμε τον Πύργο και κάνω προσπάθεια να προμηθεύσουμε τις έδρες των πρώην δήμων Ιάρδανου,Βώλακα και Ωλένης και ίσως κάποια ακόμα διαμερίσματα.Το τονίζω ξεκάθαρα,την επόμενη χρονιά θα είναι πια όλοι καλυμένοι,δεν θα μείνει κανείς χωρίς στολισμό.
Όσον αφορά στον Πύργο,ο στολισμός συνεχίζεται στις οδούς Πατρών και Μανωλοπούλου,στην πλατεία Μεταξα στα Χαλικιάτικα,στην πλατεία Ιατρίδη,στην πλατεία Δικαστηρίων,στον Άγιο Σπυρίδωνα,στον Άγιο Ελευθέριο στον Ανθόπυργο,στον κόμβο Σπιάντζας στην οδό Κατακόλου,στην πλατεία Καλάκου στο παλαιό νοσοκομείο,στην Δεξαμενή,στον κόμβο προς το ΚΤΕΛ στην οδό Πατρών,στην πλατεία Κύπρου,στην πλατεία Αυγερινού.Γίνεται προσπάθεια για την Αγία Μαρίνα στο Καταράχι κι αυτό γιατί δεν υπάρχει δημοτικός φωτισμός και απαγορεύεται να συνδέσουμε γιρλάντες με το δίκτυο της ΔΕΗ που είναι ξεχωριστό.Προσπαθώ και προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ένα χρόνο μετά την πρώτη μας θητεία.Ελπίζω στην κατανόηση όλων σε τυχόν κενά.Θα τα καλύψουμε κι αυτά.”

Περισσότερα Νέα