Χρυσός ο Μακρίδης Δημ, αργυρός ο Κολλύρης Ανδ. στα ατομικά Νεανικά Πρωταθλήματα ΕΣΣΠ 2017

24 Ιουλίου - 17:06 Τοπικά

Μία πολύ καλή εμφάνιση από τους αθλητές της ΣΑ Πύργου στο Ατομικό Νεανικό Πρωτάθλημα της ΕΣΣΠ για το 2017

Για 5 συνεχόμενες ημέρες αφού οι αγώνες έγιναν από τις 19-23 Απρ στο Ρίο Αχαίας τα παιδιά εκτός του αγώνα είχαν και την καθημερινή διαδρομή να αντιμετωπίσουν Πύργος – Ρίο – Πύργος δηλ 220 περίπου χιλ την ημέρα.

Στην μικρή κατηγορία Κ08 ο 7χρ.  Σταθόπουλος Πάρης τερμάτισε 4ος δίνοντας πολλές υποσχέσεις για του χρόνου που θα αγωνίζεται στην ίδια πάλι κατηγορία.

Στην Κ10 είχαμε 2 μετάλλια. Συγκεκριμένα στην πρώτη θέση με 5 νίκες σε 5 αγώνες και χρυσό μετάλλιο ο Μακρίδης Δημ και στην 2η θέση με 4/5 μοναδική ήττα από τον Μακρίδη στον 4ο γύρο και αργυρό μετάλλιο ο Κολλύρης Ανδ.

Στην ίδια κατηγορία συμμετείχε και ο 9χρ. Μπερκουτάκης Νεκτ – Ραφ. όπου τερμάτισε στην 9η θέση μία θέση που σίγουρα δεν αντιπροσωπεύει την δυναμική του.

Ο Μακρίδης Δημ κέρδισε και την πρόκρισή του στα τελικά του Ατομικού Πανελλήνιου Πρωταθλήματος στην Κ10 που θα γίνουν τον Ιούνιο στο Ρίο Αχαΐας.

Στην Κ12 συμμετείχε ο Καστής Φώτης που τερμάτισε στην 6η θέση .

Ελπιδοφόρα εμφάνιση των μικρών μας αθλητών και ελπίζουμε το 2018 να έχουμε περισσότερες συμμετοχές στο δύσκολο αυτό πρωτάθλημα.

Για όλες τις δράσεις της Σκακιστικής Ακαδημίας Πύργου μπορείτε να ενημερώνεστε  στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.pirgoschess.gr και fb: ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΥΡΓΟΥ

 

 

Περισσότερα Νέα