ΔΕΕΠ Ηλείας Νέας Δημοκρατίας: Τέτοια διάκριση κ. Σκουρλέτη πραγματικά δεν την περιμέναμε!..

24 Ιουλίου - 16:31 Τοπικά

 Μπορεί τα Μουσεία να άρχισαν και πάλι να λειτουργούν από την περ. Δευτέρα για χάρη όμως του Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Σκουρλέτη και της συνοδείας του… πρόθυμοι παράγοντες του Δήμου Ήλιδας  και λοιποί  με τις αποφάσεις της φορείς του τόπου αγνοώντας τους περιορισμούς και την προστασία από τον Covid-19 άνοιξαν διάπλατα τις πύλες του Μουσείου Μπελογιάννη για να ξεναγηθεί η… αποστολή του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης!

Και αφού ο κ. Σκουρλέτης δεν βρήκε τίποτα θετικό στα ισχυρά μέτρα της κυβέρνησης για επιχειρήσεις, εργαζόμενους και ανασυγκρότηση της οικονομίας, με παράλληλη διατήρηση του υψηλού επιπέδου δημόσιας υγείας και αφού υποσχέθηκε όλα εκείνα τα οποία η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν έπραξε, αλλά επιβάρυνε τον λαό μας, βρήκε εν μέσω κορωνοϊού «την ευκαιρία» έχοντας δίπλα του έναν βουλευτή και έναν πρώην βουλευτή να παραβιάσει τους κανόνες που ακολουθεί η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού!

 

Γιατί άραγε μία τέτοια διάκριση κ. Σκουρλέτη;

Από που πήρατε την έγκριση και μάλιστα χωρίς κανένα προστατευτικό μέτρο (ούτε τις στοιχειώδεις αποστάσεις δεν τήρησαν οι σύντροφοι που σας ακολουθούσαν), ώστε να είστε εσείς ο μοναδικός επισκέπτης ενός κλειστού Μουσείου που «αποκλειστικά» και πέρα από κάθε έννοια λογικής για τα δεδομένα και τα μέτρα της πανδημίας να ξεναγηθείτε;

Δυστυχώς η υποκρισία και η επιπολαιότητα των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ περισσεύουν. Τουλάχιστον δείχνουν να είναι συνεπής ακόμη και τώρα στη γνωστή και απαράλλακτη τακτική τους: Άλλα να μας λένε και άλλα να κάνουν! Όσο για εκείνους που είχαν τη… σπουδή να τους διευκολύνουν σε τέτοια παρατυπία, το μόνο που «κατάφεραν» είναι να εκτεθούν όλοι μαζί στην κοινή γνώμη και να γίνουν το αρνητικό χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Περισσότερα Νέα