Δειγματοληπτικός έλεγχος από την Περιφέρεια για την καταλληλότητα του νερού στην Τοπική Κοινότητα Αρετής , ύστερα από ερώτηση της Δ. Αυγερινοπούλου

24 Ιουλίου - 18:46 Τοπικά

Στην άμεση διενέργεια δειγματοληπτικού ελέγχου θα προχωρήσουν οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος στο πόσιμο νερό με το οποίο τροφοδοτείται η Τοπική Κοινότητα Αρετής του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης απαντά με έγγραφό του η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε σχετική ερώτηση που είχε υποβάλλει στην Βουλή η Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής και Βουλευτής Ηλείας Δρ. Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου.

Ειδικότερα, στο έγγραφό της η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος αναφέρει πως το Τμήμα Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου της Π. Ε. Ηλείας στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του έχει προγραμματίσει άμεσα την διενέργεια δειγματοληπτικού ελέγχου στην Τοπική Κοινότητα Αρετής του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης προκειμένου να διαπιστωθεί η ποιότητα του πόσιμου νερού με το οποίο τροφοδοτείται η Κοινότητα.

Τέλος, αναφέρεται πως τα αποτελέσματα του ελέγχου θα γνωστοποιηθούν στον αρμόδιο Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης που έχει και τον Α’ Βαθμό ευθύνης για την ποιότητα του πόσιμου νερού με το οποίο τροφοδοτούνται οι 250 μόνιμοι κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας Αρετής.

Περισσότερα Νέα