Δεν άντεξε ο 16χρονος από τη Γαστούνη που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ

24 Ιουλίου - 17:21 Τοπικά

Δεν τα κατάφερε ο  16χρονος από την Γαστούνη που νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Πύργου ύστερα από υψηλό πυρετό . Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός νοσηλεύτηκε από την Κυριακή, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Πύργου, όπου οδηγήθηκε από τους γονείς του, με συμπτώματα υψηλού πυρετού και αμέσως οι γιατροί που τον εξέτασαν έκριναν ότι θα πρέπει να εισαχθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Αφού   διασωληνώθηκε ,υπεβλήθη σε σειρά εξετάσεων και λήψη  επιχρίσματος, δείγματα  τα οποία εστάλησαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, για να διαπιστωθεί τι ακριβώς του συμβαίνει.
  Τις τελευταίες ημέρες ο άτυχος νέος παρουσίασε συμπτώματα της νέας γρίπης που εμφανίζει επιπλοκές λόγω μεταλλαγμένου στελέχους της, και η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ξαφνικά.

Η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος την οικογένεια αλλά και τη Γαστούνη, όπου το παιδί ήταν ιδιαίτερα γνωστό και αγαπητό, καθώς επίσης η είδηση σκόρπισε θλίψη και στην Αμαλιάδα μιας και ήταν μαθητής του 1ου ΕΠΑΛ της πόλης…

Περισσότερα Νέα