Δεντροφύτευση με τη στήριξη του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Ν. Κοροβέση και την παρουσία του Δημάρχου Ζαχάρως: Ο Κακόβατος να γίνει πιο όμορφος και ελκυστικός!

24 Ιουλίου - 16:33 Τοπικά

Σε μια εξαιρετική πρωτοβουλία που είχε ως στόχο την  καλαισθησία της κοινότητας και την τοποθέτηση πρασίνου που παράλληλα θα της δώσει «χρώμα» και οξυγόνο προχώρησε ο Πρόεδρος του Κακοβάτου Παναγιώτης Κουρούβανης.

Σε αυτή την όμορφη προσπάθεια δεν θα μπορούσε να λείπει ο συντοπίτης του Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Πολιτισμού  κ. Κοροβέσης που συμμετείχε στη δραστηριότητα με μεγάλη χαρά στέλνοντας παράλληλα το μήνυμά του για υποδοχή και φιλοξενία των επισκεπτών στην τουριστική περιοχή της Νότιας Ηλείας, γνωστή για μία από τις καλύτερες θάλασσες της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Στην δενδροφύτευση που πραγματοποιήθηκε σε διάφορα σημεία του Κακόβατου έδωσε το παρών και ο Δήμαρχος Ζαχάρως Κώστας Αλεξανδρόπουλος που συνεχάρη το Τοπικό Συμβούλιο και τον Πρόεδρο για την πρωτοβουλία, τονίζοντας ότι ο Δήμος έχει ανάγκη και επιδιώκει τέτοιες περιβαλλοντικές δράσεις, ενώ συμμετείχαν και οι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Αναστασόπουλος, Δημήτρης Κλημαντίρης καθώς και πληθώρα κατοίκων του χωριού.

Ο Αντιπεριφερειάρχης επεσήμανε πόσο μεγάλη σημασία έχει η Αυτοδιοίκηση σε αυτή την κρίσιμη χρονικά συγκυρία να βοηθά και να συμβάλλει για να επιτυγχάνεται ο ευπρεπισμός και να στηρίζονται θέματα επισκεψιμότητας που χρειάζεται πολύ περισσότερο τώρα ο τόπος μας…

Περισσότερα Νέα