Διαγωνισμός φωτογραφίας από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την ΠΕ Ηλείας με πολλά δώρα – Ν. Κοροβέσης: “Φωτογραφίζοντας τη γη της Φλόγας” προβάλλουμε την Ηλεία”

24 Ιουλίου - 13:48 Τοπικά

Διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα “Φωτογραφίζοντας τη γη της Φλόγας”, διοργανώνει για την Π.Ε Ηλείας η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας,

 Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι λάτρεις της φωτογραφίας ανεξαρτήτως ηλικίας. Τα απαραίτητα εφόδια είναι μία φωτογραφική μηχανή ή ένα smartphone και πολύ φαντασία!

 Ένα “Click” στο τοπίο που επιθυμείτε να προβάλλετε και αποστολή μέχρι τις 2 Ιουλίου 2023, που είναι η καταληκτήρια ημερομηνία,  προκειμένου να συμμετάσχει όποιος επιθυμεί στο διαγωνισμό, που σημειωτέων συνοδεύεται από πλούσια δώρα για τους νικητές. 

 

Ο Αντιπέριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Νίκος Κοροβέσης τόνισε ότι “Στόχος  μας και στόχος του διαγωνισμού,  είναι στα πλαίσια της τουριστικής προβολής του νομού μας, η  επιβλητική ομορφιά της Ηλείας να ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα μέσα από το φακό  του κάθε διαγωνιζόμενου, έτσι ώστε να εκφράσει μια μοναδική στιγμή από διάφορες περιοχές του τόπου μας. Παράλληλα δίνουμε την ευκαιρία στους λάτρεις της φωτογραφίας, να δουν τις δικές τους φωτογραφίες να ταξιδεύουν παντού, μέσα από το σάιτ της Περιφέρειας, ενώ οι τρεις νικητές με τις καλύτερες φωτογραφίες κερδίζουν ισάριθμα ταξίδια. Καλούμε λοιπόν όσους επιθυμούν να κλείσουν στο φακό τους ένα από τα εξαιρετικά τοπία , τα αξιοθέατα και τις ομορφιές της Ηλείας και όλοι μαζί να δώσουμε την ευκαιρία στον κόσμο να γνωρίσει τον τόπο μας.”

 

 

Η επιλογή των φωτογραφιών

 

Μέσα το χρονικό διάστημα  από σήμερα έως τις 2 Ιουλίου, οι ενδιαφερόμενοι θα στείλουν τις φωτογραφίες τους (έως τρεις ο καθένας) στο email [email protected].

Μετά την συλλογή των φωτογραφιών επιτροπή που θα ορίσει η Π.Ε. Ηλείας θα επιλέξει μέσα από ψηφοφορία τις 30 καλύτερες φωτογραφίες.

Αυτές οι 30 θα εκτυπωθούν και θα τοιχοκολληθούν σε ευδιάκριτό σημείο της πόλης του Πύργου για 15 μέρες και στο facebook account του Olympian Land. Στο Poster που θα τοιχοκολληθεί με τις φωτογραφίες θα υπάρχει QR Code οπού σκαναροντάς το με το κινητό τους οι πολίτες θα μεταφέρονται στις αναρτημένες φωτογραφίες στο facebook και θα την ψηφίζουν ως την αγαπημένη τους κάνοντας Like σε αυτή.

Οι τρεις φωτογραφίες που θα μαζέψουν τα περισσότερα Likes θα κερδίσουν από ένα δώρο με σειρά προτεραιότητας (1ος, 2ος και 3ος).

 

Τα δώρα του διαγωνισμού

Τα δώρα του διαγωνισμού είναι τα εξής:

1ος νικητής: Ένα τριήμερο των 2 διανυκτερεύσεων για 2 άτομα με πρωινό στο 5άστερο Montana Spa & Hotel στο Καρπενήσι, μία προσφορά του τουριστικού οδηγού Web-Greece.gr.

2ος νικητής: Μονοήμερη εκδρομή από το τουριστικό γραφείο «Marneris Tours» στην Αμαλιάδα.

3ος νικητής: Μονοήμερη εκδρομή από το τουριστικό γραφείο «Marneris Tours» στην Αμαλιάδα.

 

Αναλυτικοί όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό

 

  •   Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφοι.
  •     Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν στον διαγωνισμό με μέχρι τρεις (3) ασπρόμαυρες ή έγχρωμες φωτογραφίες.
  •   Οι συμμετέχοντες αποδέχονται την αποστολή φωτογραφιών μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

 Τελευταία ημερομηνία για την υποβολή των φωτογραφιών ορίζεται η 2η Ιουλίου 2023. Πέραν αυτής καμία συμμετοχή δεν θα γίνει δεκτή.

  •    Οι φωτογραφίες θα υποβληθούν σε ψηφιακή μορφή ΜΟΝΟ στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], θα γίνουν δεκτές σε μορφή JPEG. Η κάθε φωτογραφία θα πρέπει να είναι σε μορφή jpg και το αρχείο να φέρει το ονοματεπώνυμο του διαγωνιζόμενου, την τοποθεσία ή το αξιοθέατο που δείχνει η εικόνα και διαδοχική αρίθμηση 1, 2, 3.
  •   Τα φωτογραφικά έργα θα πρέπει να ανήκουν κατά πατρότητα στον συμμετέχοντα και να μην έχουν διακριθεί σε άλλους διαγωνισμούς.
  •    Οι 30 φωτογραφίες που θα διακριθούν, θα εκτυπωθούν θα τοιχοκολληθούν σε ευδιάκριτό σημείο της πόλης του Πύργου για 15 μέρες. Θα αναρτηθούν επίσης στα social media του Olympian Land.
  •    Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τις 30 φωτογραφίες που θα διακριθούν για την προβολή της πόλης, µε οποιονδήποτε τρόπο κρίνουν ( εκθέσεις, προβολές, έκδοση αναμνηστικών λευκωμάτων, ημερολογίων, δημιουργία CD, ανάρτηση στην ιστοσελίδα του κ.λ.π.), χωρίς να θεμελιώνεται δικαίωμα άλλης αμοιβής του συμμετέχοντος και πάντα με τη δημοσίευση του ονόματος του δημιουργού.
  •   Οι δε συμμετέχοντες στον διαγωνισμό αποδέχονται ρητά τον όρο αυτό και παραχωρούν το σχετικό δικαίωμα χρήσεως των διακριθέντων φωτογραφιών τους.
  •  Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στους δημιουργούς των φωτογραφιών.
  •    Η απόφαση της κριτικής επιτροπής είναι οριστική και δεν επιτρέπεται ουδεμία ένσταση ή άλλη διεκδίκηση.

Περισσότερες πληροφορίες και όροι συμμετοχής στο

 https://olympianland.gr/article/fotografizontas-tin-gi-tis-flogas

 

 Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα γνωστοποιηθούν στα social media accounts:

https://www.facebook.com/olympianland/

 

https://www.instagram.com/olympianland/

 

https://www.facebook.com/webgreece/

Περισσότερα Νέα