Διανομή τροφίμων στους ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ στο Δήμο Ανδραβίδα – Κυλλήνης. Πού και πότε θα γίνει η διανομή.

24 Ιουλίου - 16:44 Τοπικά

     O Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, ενημερώνει τους πολίτες – ωφελούμενους του ΤΕΒΑ ότι στα πλαίσια του  Επιχειρησιακού προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (Ε.Β.Υ.Σ.) του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους ΤΕΒΑ που υλοποιούν η Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και οι εταίροι της, θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων στους δικαιούχους – ωφελούμενους του.

    Η διανομή τροφίμων (είδη παντοπωλείου-μαναβική-κρέας) για 702 νοικοκυριά δικαιούχους -ΤΕΒΑ εγγεγραμμένους στο Δήμο Ανδραβίδας- Κυλλήνης  θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15-10-2019 ώρες 10:00-13:30  στο Δημαρχείο Ανδραβίδας για την Ανδραβίδα  και  στο  Δημαρχείο Βάρδας για τη Βάρδα.

Επίσης  την Τετάρτη 16-10-2019 ώρες 10:00-13:30  στο ΑΕΘΛΙΟΝ κλειστό γυμναστήριο Ανδραβίδας – Λεχαινών  για τα Λεχαινά  και  σε ισόγεια αίθουσα στο λιμενικό  Κυλλήνης  για την Κυλλήνη.

Οι ωφελούμενοι ΤΕΒΑ για την παραλαβή καλούνται να επιδείξουν ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ και ΑΜΚΑ ή ΑΡ. ΑΙΤΗΣΕΩΣ ή ΑΦΜ.  Για την παραλαβή  των τροφίμων από άλλο   πρόσωπο   απαιτείται  εξουσιοδότηση.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΕΝΤΖΑΣ

Περισσότερα Νέα