Δικογραφίες και συλλήψεις για ναρκωτικά σε Επιτάλιο, Χανάκια και Νεοχώρι Ζαχάρως

24 Ιουλίου - 17:02 Τοπικά

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, προχθές το απόγευμα, στο Επιτάλιο, βρέθηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν οκτώ δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από δύο έως τριών  μέτρων, τα οποία καλλιεργούνταν από άγνωστο δράστη σε αγροτεμάχιο. Ενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό του καλλιεργητή.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το πρωί στα Χανάκια Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, ένας 26χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί στην αυλή της οικίας του βρήκαν και εκρίζωσαν ένα φυτό κάνναβης, ενώ σε δωμάτιο του σπιτιού του βρήκαν και κατέσχεσαν 6,4 γραμμάρια φυτικά αποσπάσματα κάνναβης.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Νεοχώρι Ζαχάρως, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 46χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε φορτηγό που επέβαινε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν συνολικά 31.9 γραμμάρια κάνναβης.

Περισσότερα Νέα