Δήλωση Αν. Νικολακόπουλου για τα εγκαίνια του Γενικού Λυκείου Λεχαινών: Παραδόθηκε ένα υπερσύγχρονο και ασφαλές κτιριακό συγκρότημα

24 Ιουλίου - 19:17 Τοπικά

«Είμαστε πραγματικά περήφανοι για το νέο κτίριο του Γενικού Λυκείου Λεχαινών, πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο ασφαλές σχολικό συγκρότημα το οποίο παραδόθηκε στους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές μας. Η παρουσία της Υπουργού Παιδείας κας Νίκης Κεραμέως στην περιοχή για τα εγκαίνια, καταδεικνύει ακριβώς την βαρύτητα και την σημασία που δίνει το Υπουργείο και συνολικά η κυβέρνηση στην διαμόρφωση και εξασφάλιση των καλύτερων συνθηκών λειτουργίας στο χώρο της εκπαίδευσης.

Στον  δήμο Ανδραβίδας- Κυλλήνης, όπως και στους άλλους δήμους του νομού και εδώ να αναφέρω χαρακτηριστικά το σχολείο στο Καράτουλα,έχει γίνει πολύ μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία χρόνια για να επιτύχουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Σε ότι αφορά λοιπόν τον δήμο Ανδραβίδας- Κυλλήνης,  εκτός από το Γενικό Λύκειο Λεχαινών, έχουμε την κατασκευή του νέου σύγχρονου κτιρίου του δημοτικού σχολείου Νέας Μανωλάδας, ο προϋπολογισμός του οποίου αγγίζει τα 3,1 εκ, ευρώ, ενώ έγινε εξαιρετική δουλειά με το δημοτικό σχολείο της Ανδραβίδας, το οποίο στεγάζεται πλέον σε αίθουσες βαρέως τύπου. Ειδικά σε ότι αφορά το δημοτικό σχολείο της Ανδραβίδας, ήταν δέσμευση του ίδιου του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη που έγινε πράξη και είχαμε και πολύ καλή συνεργασία με την πρώην Υφυπουργό Παιδείας  κα Σοφία Ζαχαράκη για το συγκεκριμένο έργο.

Θε πρέπει όμως να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Αθανάσιο Γιάνναρη και τα στελέχη των ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Α.Ε. (ΚτΥΠ), καθώς η συμβολή τους είναι καθοριστική για την κατασκευή των σχολικών κτιρίων μας και από την πρώτη στιγμή βρήκαμε ευήκοα ώτα.

Αποδεικνύεται λοιπόν ότι η καλή συνεργασία, ο συντονισμός και ο προγραμματισμός, μεταξύ Υπουργείου, Περιφέρειας, δήμων, ΚτΥΠ και όλων των εμπλεκόμενων φορέων αποφέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους».

Περισσότερα Νέα