Δήλωση Διονυσίας Αυγερινοπούλου για τα αποτελέσματα των εκλογών: «Συνεχίζουμε μαζί, σταθερά, τολμηρά, μπροστά, τις μεγάλες τομές για μια ισχυρή Ελλάδα, για μια Ηλεία βιωσίμου αναπτύξεως»

24 Ιουλίου - 13:48 Τοπικά

«Οι συμπολίτες μου για άλλη μια φορά στο Νομό Ηλείας και σε όλη τη χώρα, επέλεξαν τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σταθερά μπροστά με μια ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση. Το μεταρρυθμιστικό πλαίσιο για την περίοδο 2023-2027 είναι σαφές, με το βλέμμα στραμμένο στην κοινωνία και στην καθημερινότητα των πολιτών, με δικαιοσύνη, με στήριξη στους πιο αδύναμους, με κοινωνική συνοχή και με στόχο τις λιγότερες ανισότητες στην κοινωνία. Κυρίαρχος στόχος της δεύτερης κυβερνητικής μας θητείας είναι να αλλάξουμε οριστικά την Ελλάδα και να καθορίσουμε την εθνική πορεία για μια δεκαετία, συνεχίζοντας στο δρόμο της σιγουριάς και της προόδου.

Ευχαριστώ από καρδιάς τους συμπολίτες μας για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στο μέγιστο βαθμό στις προσδοκίες τους. Μαζί θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε για την Ηλεία μας, για μια Ηλεία βιώσιμης ανάπτυξης».

Περισσότερα Νέα