Δήλωση Λευτέρη Βαρουξή για τις εκλογές: Οδηγούμε την Ελλάδα στο μέλλον που της αξίζει!

24 Ιουλίου - 19:05 Τοπικά

Τηρώντας ευλαβικά, όσα είχε δεσμευτεί, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε την διεξαγωγή των εκλογών στις 21 Μαΐου. Παρά την έντονη εκλογολογία, τους ευσεβείς πόθους τρίτων, τα σενάρια και τις ανυπόστατες φήμες, ο πρωθυπουργός φάνηκε για μια ακόμα φορά συνεπής στα λόγια και τις πράξεις του. Ολοκληρώνοντας την θητεία της, η κυβέρνηση, είναι έτοιμη να οδηγήσει την Ελλάδα στο μέλλον που της αξίζει.

Παρά τις μεγάλες δυσκολίες, η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη τήρησε όλες τις κεντρικές προεκλογικές δεσμεύσεις της και έφερε εις πέρας όλες τις δοκιμασίες βγαίνοντας «αλώβητη» από τις απαιτητικές προκλήσεις που αντιμετώπισε.

Πανδημία, τουρκικές προκλήσεις, απόπειρα μεταναστευτικής εισβολής, ενεργειακό και ακρίβεια καθώς και μία σειρά από φυσικές καταστροφές, χάρη στην σωστή διαχείριση, όχι μόνο δεν έπληξαν την Ελλάδα αλλά έδειξαν στη χώρα μας το δρόμο για το μέλλον.Τον δρόμο για τον εκσυγχρονισμό, την πρόοδο και την ανάπτυξη.

ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ

ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ …

Τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια έγινα πολλά, μικρά και μεγάλα βήματα η Ελλάδα του 2023 να είναι σε πολύ καλύτερη θέση απ’ ό,τι ήταν η Ελλάδα το 2019! Τώρα όμως είναι η ώρα για το καθοριστικό βήμα προς τα εμπρός. Είναι ώρα η χώρα μας να συνεχίσει να αποδεικνύει ότι αλλάζει στην πράξη

Και αυτή την αλλαγή μπορεί να την εγγυηθεί μόνο η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

Η μηδενική, πλέον, αύξηση στις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος, η πτώση του πληθωρισμού και η ενίσχυση του εισοδήματος δείχνουν τον δρόμο της ευημερίας και της δημιουργίας του αισθήματος της ασφάλειας στους πολίτες.

Η Ελλάδα χρειάζεται σταθερή, αυτοδύναμη κυβέρνηση. Χρειάζεται ασφάλεια, πρόγραμμα και σκληρή δουλειά. Και αυτά, μπορεί να εγγυηθεί μόνο η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ήρθε η ώρα όμως και για την Ηλεία! Η ώρα που ο νομός θα κάνει το πολυπόθητο βήμα προς τα εμπρός και με αιχμή του δόρατος το Σχέδιο Ανασυγκρότησης αλλά και την ολοκλήρωση της Πατρών – Πύργου θα μπει σε τροχιά ανάπτυξης και προόδου.

Θα αφήσει πίσω της όλα αυτά που τον «πλήγωσαν» τα προηγούμενα χρόνια και θα τον φέρει στο προσκήνιο και στο κέντρο των εξελίξεων. Είναι η ώρα της αξιοποίησης των τεράστιων συγκριτικών της πλεονεκτημάτων και της αποκατάστασης μια αδικίας την οποία μπορεί να εγγυηθεί μόνο η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

Αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία σημαίνει ισχυρή Ελλάδα. Και γι’ αυτό στις εκλογές της 21ης Μαΐου όλοι οι πολίτες θα πρέπει να στείλουν το μήνυμα πως «Προχωράμε μαζί μπροστά αλλάζοντας την Ελλάδα, πιο ασυμβίβαστα και πιο τολμηρά» για ένα αποτελεσματικότερο κράτος, με καλύτερους μισθούς για όλους, αξιοπρεπή, καλύτερη υγεία σε καλύτερα νοσοκομεία και  προσιτή στέγη κυρίως για τους νέους μας.

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες στις εκλογές της 21ης Μαΐου θα αποδείξουν ότι θέλουν ο τόπος να συνεχίσει να διεκδικεί και να κερδίζει το στοίχημα του εκσυγχρονισμού. Θα επιλέξουν ασφάλεια, σταθερότητα, πρόοδο.

Θα επιλέξουν την Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Περισσότερα Νέα