Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας: Διανομή νωπών προϊόντων TEBA σε ωφελούμενους του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής

24 Ιουλίου - 16:33 Τοπικά

Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας και σε συνεργασία μαζί της, σας ενημερώνει ότι θα διανείμει νωπά προϊόντα (Μοσχάρι – Χοιρινό) στους ωφελούμενους που έχουν ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα: «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής», μέσω του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΤΕΒΑ) (ΚΕΑ).  

Η διανομή  θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Μαΐου 2020 και για μια και μόνο ημέρα από τις 9:00 έως 14:00, με τη γενική αρχή: «Τηρούμε τα μέτρα Υγιεινής, Κρατάμε Αποστάσεις, Μένουμε Ασφαλείς».

Οι δικαιούχοι παρακαλούνται να προσέλθουν στην αποθήκη του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας  (δίπλα από την Πυροσβεστική) έχοντας κατά την παραλαβή ταυτότητα και ΑΜΚΑ.

Να σημειωθεί ότι το Κέντρο Κοινότητας Αρχαίας Ολυμπίας χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020».

Περισσότερα Νέα