Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας: Διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε ευπαθείς ομάδες

24 Ιουλίου - 16:24 Τοπικά

Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας ανακοινώνει ότι στις 29/10/2020 ημέρα Πέμπτη και 30/10/2020 ημέρα Παρασκευή και ώρες 9:00 – 14:00, θα γίνει διανομή προϊόντων (τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης) υλοποιώντας την δράση  «Ενίσχυση της λειτουργίας των κοινωνικών δομών των Δήμων και των Ιερών Μητροπόλεων» για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων του Δήμου που  έχουν πληγεί λόγω των συνεπειών της πανδημίας  του κορωνοϊού (COVID -19).

Η χρηματοδότηση της δράσης προέρχεται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Η διανομή θα γίνει κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού με τους ωφελούμενους, στην αποθήκη του Δήμου που βρίσκεται στην υπηρεσία Καθαριότητας και σε περιπτώσεις αδυναμίας μετακίνησης και για συγκεκριμένους λόγους, ο Δήμος θα προβεί σε κατ’ οίκον διανομή.

Οι ωφελούμενοι της δράσης προέκυψαν μετά από αξιολόγηση των υποβληθεισών αιτήσεων από την ορισθείσα αρμόδια επιτροπή του Δήμου, σύμφωνα με εισοδηματικά, κοινωνικά και άλλα κριτήρια.

Για κάθε διευκρίνιση και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου, στο τηλέφωνο 2624022549.

Περισσότερα Νέα