Δήμος Πύργου: Απάντηση σε λανθασμένο δημοσίευμα για διαγωνισμό προμήθειας

24 Ιουλίου - 16:28 Τοπικά

Λανθασμένο δημοσίευμά – ελπίζουμε χωρίς ενδεχόμενο δόλο – αναρτήθηκε σε ενημερωτική ιστοσελίδα της Ηλείας, τη Τετάρτη 19 Αυγούστου. Συγκεκριμένα ο συντάκτης της σελίδας newsfg.gr,  αναφέρει ως «σκανδαλώδη» την προμήθεια ειδών βιβλιοπωλείου, που αφορά έναν περσινό διαγωνισμό (της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής), ο οποίος σε κάθε περίπτωση, ακολουθησε την προβλεπόμενη ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, του Δήμου Πύργου, όπως αυτή καθορίζεται από τη σχετική Εθνική Νομοθεσία.

 Θα παρακαλέσουμε τους συντάκτες των τοπικών ΜΜΕ, να είναι περισσότερο προσεκτικοί και να μην δημιουργούν παραπλανητικά φαινόμενα στη κοινή γνώμη, θίγοντας την πολιτική υπόσταση αιρετών και μη.

  «Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια» :              

   Όλοι οι διαγωνισμοί προμηθειών αναρτώνται στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Πύργου, www.cityofpyrgos.gr και είναι στη διάθεση όλων των δημοτών. Βάσει του νόμου υιοθετείτε πάντοτε, η οικονομικότερη προσφορά και σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να γίνει επιλογή αυθαίρετη

 Αξίζει να σημειωθεί, ότι ακόμα και στη περίπτωση πρόσκλησης σε οικονομικό φορέα, υπάρχει η δυνατότητα αντιπροσφοράς, από άλλο φορέα κάτι που έχει συμβεί, αρκετές φορές, αφού δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του Δήμου και οι διαγωνισμοί που δεν προβλέπεται η  υποχρεωτική δημοσίευσή τους.

Επιλογή της Δημοτικής Αρχής είναι διαφάνεια παντού.

Περισσότερα Νέα