Δήμος Πύργου: Ας θορυβούν τα κύμβαλα…

24 Ιουλίου - 19:21 Τοπικά

Για πολλοστή φορά ο γνωστός ψευδολόγος διαστρεβλωτής αναμιγνύει την εμπάθεια με την ημιμάθεια ή και την αμάθεια του, κι αναφέροντας δικές του αυθαίρετες ερμηνείες προσπαθεί να αλλοιώσει την πραγματικότητα. Παρασυρμένος προφανώς κι από όψιμους «συμβουλάτορες» ανάλογου επιπέδου και περιεχομένου…

Επί του προκειμένου: Η εφαρμογή sense.city είναι το νέο εργαλείο των πολιτών που έχει φέρει σε συνεχή λειτουργία ο Δήμος Πύργου (είχε παρουσιαστεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή αλλά η λειτουργία του τότε ήταν βραχεία και η νυν δημοτική αρχή αποφάσισε κι υλοποίησε την επαναλειτουργία του) που αποδεικνύεται καθημερινά ένα εύχρηστο, σημαντικό μέσο γνωστοποίησης και επίλυσης προβλημάτων.

Για άλλη μια φορά, πρέπει να καταλάβετε πως: Άλλο η σελίδα του Δήμου κι άλλο η σχετική εφαρμογή. Είναι διαφορετικά. Η εφαρμογή είναι κανονικά σε λειτουργία. Στην οποία υποβάλλονται τηλεπικοινωνιακά αιτήματα πολιτών που καταγράφονται καθημερινά από ορισμένους για το σκοπό αυτό υπαλλήλους της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας.

Ενδεικτικά, σας ενημερώνουμε για να γνωρίζετε, ότι στο διάστημα από 1/7/2022 έως σήμερα, έχουν υποβληθεί μέσω της εφαρμογής τουλάχιστον 400 σχετικά αιτήματα πολιτών, τόσο από τη Δημοτική Ενότητα Πύργου όσο κι από τις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες και τις παραθαλάσσιες περιοχές, κι όλα αυτά έχουν πλέον επιλυθεί.

Με την ευκαιρία, ο Δήμος Πύργου ευχαριστεί τους πολίτες για τη χρήση της εφαρμογής, τους καλεί να την χρησιμοποιούν (ακολουθώντας σωστά τα προαπαιτούμενα βήματα της διαδικασίας) και υπογραμμίζει ότι σε κάθε περίπτωση γίνεται η συντομότερη δυνατή επεξεργασία και προώθηση προς υλοποίηση.

Περισσότερα Νέα