Δήμος Πύργου: Ένα ακόμα όχημα στο στόλο των απορριμματοφόρων

24 Ιουλίου - 16:28 Τοπικά

   Στην παραλαβή ενός ακόμα απορριμματοφόρου οχήματος -μεταχειρισμένου σε άριστη κατάσταση – προέβη η Υπηρεσία Καθαριότητας & Πρασίνου, του Δήμου Πύργου.

 Με την παρουσία του Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Λάμπη Αριστειδόπουλου, έγινε η παρουσίαση των δυνατοτήτων του νέου οχήματος.

 Το όχημα αποκτήθηκε ως Δωρεά, από Όμιλο Επιχειρήσεων και είναι δυναμικής αποκομιδής απορριμμάτων 23 κυβικών / 16 Τόνων. Νέας τεχνολογίας, με όλα τα ασφαλιστικά συστήματα, απαραίτητα για την ασφάλεια των εργαζομένων στην καθαριότητα.

  Ο Δήμαρχος Πύργου τόνισε σε σύντομη δήλωση του:  «Το συγκεκριμένο όχημα αποτελεί ότι πιο σύγχρονο τεχνολογικά και παρέχει απόλυτη ασφάλεια, στους εργαζόμενους του Δήμου μας, που αποτελεί βασική προτεραιότητα  της Δημοτικής Αρχής. Το σημαντικό όμως είναι, ότι έχει τεράστιες δυνατότητες αποκομιδής – συμβάλλοντας επιχειρησιακά στον στόλο απορριμματοφόρων του Δήμου μας – την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, με τις αυξημένες ανάγκες – λόγω της έντονης επισκεψιμότητας στην περιοχή μας»

Περισσότερα Νέα