Δήμος Πύργου: Επί ποδός για την θωράκιση του Δήμου – Ενέργειες για άμεση αποκατάσταση ζημιών από την κακοκαιρία

24 Ιουλίου - 16:21 Τοπικά

Με προτεραιότητα την καλύτερη δυνατή προστασία και θωράκιση πολλών περιοχών τα αντίστοιχα συνεργεία του Δήμου Πύργου βρέθηκαν ήδη τις τελευταίες μέρες και θα συνεχίσουν να βρίσκονται σε κινητοποίηση για να αντιμετωπιστούν προβλήματα που τυχόν προέκυψαν από τη μεγάλη νεροποντή των τελευταίων ημερών.

 Ευτυχώς, δεν σημειώθηκαν σημαντικά κι εκτεταμένα προβλήματα, αλλά οπουδήποτε χρειάστηκε ήταν άμεση η παρέμβαση αρμόδιων υπηρεσιών (με συνεχή την παρουσία των αντιδημάρχων Νίκου Κοτσώνη και Μαρίνη Αχτύπη, της προϊσταμένης της υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας Κικής Διονυσοπούλου, και άλλων εμπλεκομένων όλων των βαθμίδων). Όπως σε κάποιες μικρές κατολισθήσεις και κάποια πλημμυρικά φαινόμενα.

Ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, όπως άλλωστε σε κάθε σχετική περίσταση είχε άμεση επίβλεψη, κι έγκαιρα είχε δώσει σαφείς εντολές να τεθούν όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες σε πλήρη ετοιμότητα. Ενώ όπως προβλέπεται από το σχετικό πλαίσιο, συνεχής ήταν κι η επικοινωνία – συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Περισσότερα Νέα