Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου: Υπεγράφη και απο τον Αθ. Σκόνδρα η απόφαση αποζημίωσης πλημμυροπαθών επιχειρήσεων

24 Ιουλίου - 18:29 Τοπικά

Υπεγράφη, μετά από τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Γ. Στουρνάρα και από τον Υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Αθ. Σκορδά η απόφαση αποζημίωσης των επιχειρήσεων που είχαν πληγεί από τις πλημμύρες της 4ης και 5ης Φεβρουαρίου 2012 στην Ηλεία. Πρόκειται για απόφαση που αφορά περισσότερες από 75 μικρομεσαίες επιχειρήσεις του Νομού.


Η Βουλευτής Ν.Δ. Δρ. Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου έπειτα από δική της πρωτοβουλία και επικοινωνία με τον κ. Σκορδά τον ενημέρωσε για το έγγραφο απόφασης και την σχετική υπογραφή του υπουργού Οικονομικών κ. Στουρνάρα και του ζήτησε την όσο το δυνατόν πιο άμεση υπογραφή του ως συναρμόδιου υφυπουργού ώστε να προχωρήσει σύντομα η διαδικασία.


Ο κ. Σκορδάς ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα της Βουλευτού υπογράφοντας και από την πλευρά του την απόφαση για το δίκαιο αίτημα των πληγέντων καθώς οι επιχειρήσεις αυτές καταβάλλουν σκληρές προσπάθειες για να μην κλείσουν.


Μετά και τη νέα υπογραφή από τον κ. Σκορδά θεωρείται ότι υλοποιήθηκε ένα ακόμη σημαντικό βήμα για το άνοιγμα της διαδικασίας αποζημίωσης των επιχειρηματιών που έχουν υποστεί σημαντικές οικονομικές απώλειες από τη θεομηνία του 2012.


Την απόφαση αναμένεται να υπογράψουν τις επόμενες ημέρες ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, κ. Χρ. Σταϊκούρας και ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχ. Χρυσοχοΐδης.

Περισσότερα Νέα