Διπλό Πανελλήνιο ρεκόρ Εφήβων στο Επι Κοντώ από τον Μ. Καραλή! (ΒΙΝΤΕΟ)

24 Ιουλίου - 17:08 Αθλητικά

Δύο πανελλήνια ρεκόρ εφήβων κατέρριψε χθες το απόγευμα  στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ο Μανώλης Καραλής στο Άλμα επί Κοντώ. Το ρεκόρ πέτυχε ο Ηλείος Αθλητής την δεύτερη μέρα  του Πανελληνίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου ανδρών – γυναικών. Μπορεί την πρώτη θέση του αγωνίσματος να κατέκτησε ο Κώστας Φιλιππίδης που πέρασε τα 5.70 με την πρώτη προσπάθεια, την παράσταση όμως έκλεψε ο Μανώλης Καραλής που σημείωσε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ εφήβων, που ανήκε στο Φιλιππίδη με 5.61μ  από τις 29/1/05.

Αρχικά ο Μανώλης πέρασε το 5.65 και στη συνέχεια το 5.70 με την τρίτη προσπάθεια καταλαμβάνωντας τη δεύτερη θέση και διεκδικόντας μία θέση στο Πανευρωπαικό πρωτάθλημα όπου προκρίνονται οι 10 καλύτεροι αθλητές της ευρώπης.

Το 5.70 του Μανώλη Καραλή εκτός από Πανελλήνιο ρεκόρ Εφήβων είναι η 2η καλύτερη επίδοση  φέτος στον κόσμο στους Εφήβους και η 10η επίδοση στην Ευρώπη στους άνδρες.

« Ηταν απίστευτο αυτό που έγινε. Μένουμε στην επίδοση και συνεχίζουμε να δουλεύουμε την τεχνική μας, που είναι το κλειδί για την επιτυχία. Δεν χαλαρώνω συνεχίζω τη δουλειά», είπε ο Καραλής.

Να σημειωθεί ότι πέρσυ τέτοια εποχή έσπασε το Παγκόσμιο ρεκόρ παίδων με 5.53.

 

Δείτε στο βίντεο το χθεσινό ρεκόρ του Καραλή

 

Περισσότερα Νέα