Δωρεά μάσκες και αντισηπτικά στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης

24 Ιουλίου - 16:32 Τοπικά

Μια ακόμα ευγενική χορηγία, προκειμένου να θωρακιστούν οι εργαζόμενοι της Υπηρεσίας Καθαριότητας, δέχθηκε ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

 Παραδόθηκαν από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης Christian Tete, κ. Χρήστο Φόντα στον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κ. Βαγγελάκο Παναγιώτη πενήντα (50) τεμάχια αντισηπτικά gel και πενήντα (50) τεμάχια μάσκες προσώπου.  Η  Επιχείρηση Christian Tete, που εδρεύει στη Πάτρα, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής πολιτικής της,  και  με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συνδημότες μας προχώρησε σε αυτή τη πράξη αλληλεγγύης και κοινωνικής ευαισθησίας.

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Λέντζας Ι. ευχαριστεί θερμά τον κ. Χρήστο Φόντα για τη σημαντική συμβολή της εταιρείας του, στην ενίσχυση και την ασφάλεια των εργαζομένων του Δήμου μας.

Από τη πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Βαγγελάκος Π. κατά την παραλαβή δήλωσε «Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία Christian Tete και τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης κ. Φόντα Χ., που με την ευγενική του πράξη, της χορηγίας των αντισηπτικών και των μασκών προσώπου, συμβάλει, ώστε να εξασφαλιστεί η  ασφάλεια των εργαζομένων του Τομέα Καθαριότητας, αλλά και των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας, που όλο αυτό το χρονικό διάστημα με ζήλο και αφοσίωση εργάζονται για να προσφέρουν στους συνδημότες μας ασφάλεια και καθαριότητα.

Πράξεις αλληλεγγύης και κοινωνικής ευαισθησίας, είναι άξιες συγχαρητηρίων».

Περισσότερα Νέα