Δωρεά τροφίμων στον Δήμο Πύργου από την Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ – Θα διανεμηθούν σε ευάλωτες οικογένειες

24 Ιουλίου - 19:14 Τοπικά

Τρόφιμα μακράς διαρκείας πρόσφερε στον Δήμο Πύργου και το Γραφείο Εθελοντισμού η Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Πύργου που θα διανεμηθούν  σε ευάλωτες οικογένειες την εορταστική περίοδο.

Ο γραμματέας Γιώργος Βαγγόπουλος με τον υπεύθυνο Οργανωτικού Ανδρέα Σταματόπουλο και το μέλος της Τ.Ο. Δημήτρη Ζαφειρόπουλο, βρέθηκαν στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο το πρωί της Τετάρτης (14/12) για να δώσουν τα τρόφιμα που είχαν συλλέξει όλο το προηγούμενο διάστημα από τοπικές επιχειρήσεις της πόλης. Εκεί τους υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, με τον αντιδήμαρχο και υπεύθυνο του Γραφείου Εθελοντισμού Γιάννη Πλεμμένο, τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννη Αργυρόπουλο και τον διευθυντή γραφείου δημάρχου και αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΠ Γιώργο Καραστέργιο.

Ο κ. Αντωνακόπουλος ευχαρίστησε θερμά το κλιμάκιο της Τ.Ο. για την ευγενική τους χειρονομία κι ευχήθηκε στον καθένα προσωπικά καλές γιορτές. Ο κ. Πλεμμένος, ευχαρίστησε με τη σειρά του τα μέλη και όλους όσοι βοήθησαν στη συλλογή τροφίμων που προορίζονται για οικονομικά ευάλωτες οικογένειες του δήμου τις οποίες στηρίζει το Γραφείο Εθελοντισμού.

Περισσότερα Νέα