Δωρεάν πρόσβαση σε πλατφόρμα εκπαίδευσης για τους μαθητές του Νομού Ηλείας προσφέρει η Δρ. Αυγερινοπούλου. Ψηφιακά μαθήματα σε συνεργασία με το New School για αναπλήρωση μαθημάτων

24 Ιουλίου - 16:36 Τοπικά

Μετά από την ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας για την αναγκαία προσωρινή διακοπή της λειτουργίας σχολείων, φροντιστηρίων, κέντρων ξένων γλωσσών και πάσης φύσεως εξωσχολικών δομών  εκπαίδευσης στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, η Δρ. Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, Βουλευτής Ν. Ηλείας, Ν.Δ., σε συνεργασία με το New School προσφέρει σε όλους τους μαθητές του Νομού Ηλείας, από το Δημοτικό ως και την Α΄ Λυκείου, δωρεάν πρόσβαση στην εκπαιδευτική πλατφόρμα μαθημάτων.

Η πλατφόρμα δημιουργεί και προσφέρει δυναμικές και διαδραστικές εμπειρίες μάθησης, αξιοποιώντας πλήρως τις τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνίας, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και, ειδικότερα, με τη σχετική ευρωπαϊκή οδηγία για το «νέο σχολείο». Η πλατφόρμα περιλαμβάνει κείμενα, βίντεο, τραγούδια, φωτογραφίες, πίνακες ζωγραφικής, ταινίες, τρισδιάστατες αναπαραστάσεις, διαδραστικές ασκήσεις, έρευνες, σχεδιαγράμματα εκθέσεων, εξωτερικούς συνδέσμους, δραστηριότητες παραγωγής λόγου, παιχνίδια κ.α., άμεσα προσβάσιμη σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς.

Η Δρ. Αυγερινοπούλου στέκεται δίπλα στους μαθητές, στους γονείς του και τους καθηγητές, προκειμένου να μην επηρεαστεί αρνητικά η πρόοδος των παιδιών.  Ευχαριστεί δε ιδιαιτέρως την Διευθύντρια του Εργαστηρίου Βιοοικονομίας, Κυκλικής Οικονομίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, έργο του οποίου είναι το New School, κα Κωνσταντίνα Κοτταρίδη για αυτή την προσφορά. Σημειωτέον ότι η κα Κοτταρίδη κατάγεται και η ίδια από το Νομό Ηλείας και συγκεκριμένα από τα Πετράλωνα, Δήμου Ζαχάρως-Φιγαλείας και διατηρεί ως και σήμερα στενούς δεσμούς με την ιδιαίτερη πατρίδα της. Λόγω της αγάπης των δύο γυναικών για τον τόπο τους, κατέστη δυνατή αυτή η προσφορά προς τους μαθητές του Νομού Ηλείας.

Η Δρ. Αυγερινοπούλου, μετά από επικοινωνία και με την Υφυπουργό Παιδείας, κα Σοφία Ζαχαράκη, την οποία και ενημέρωσε για την εν λόγω προσφορά, ενημερώνει επιπροσθέτως ότι λειτουργούν και αντίστοιχες άλλες ψηφιακές πλατφόρμες υπό την αιγίδα του Υπουργείου οι οποίες μπορούν να αξιοποιηθούν, ώστε οι μικροί μαθητές να μην χάσουν την επαφή τους με την εκπαιδευτική διαδικασία και να αξιοποιήσουν δημιουργικά και κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον ελεύθερο χρόνο στο σπίτι.

Οδηγίες για τη Δωρεάν πρόσβαση στα ψηφιακά μαθήματα του New School:

  • Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://newschool.gr/
  • Επιλέξτε όποιο/α από τα μαθήματα επιθυμείτε https://newschool.gr/lessons/. Στη σελίδα του κάθε μαθήματος και στο πεδίο  Είδος Συνδρομής επιλέξτε την Τριμηνιαία Συνδρομή. Πατήστε το κουμπί Προσθήκη στο Καλάθι και επιστρέψτε στην σελίδα των μαθημάτων, προκειμένου να επιλέξετε και άλλο μάθημα στην περίπτωση που το χρειάζεστε.
  • Όταν ολοκληρώσετε την διαδικασία επιλογής μαθημάτων, επισκεφτείτε την σελίδα με το καλάθι σας https://newschool.gr/cart/ και στο πεδίο Κωδικός Κουπονιού γράψτε το κουπόνι της προσφοράς μας iliafree2020 και αμέσως μετά πατήστε την Ολοκλήρωση της Παραγγελίας.
  • Ολοκληρώστε την διαδικασία δίνοντας τα στοιχεία σας (Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα).
  • Θα λάβετε email με τα στοιχεία του λογαριασμού σας και τις διευθύνσεις των ψηφιακών μαθημάτων στα οποία θα έχετε Δωρεάν πρόσβαση.

Περισσότερα Νέα