Δράσεις στήριξης και συμπαράστασης πασχόντων ατόμων και κοινωνικών ομάδων στην Ηλεία από τους Ανεξάρτητους Έλληνες

24 Ιουλίου - 17:18 Τοπικά

Η Γραμματέας Αλληλεγγύης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Μίκα Παππά – Σέβου,  μετά την πρόσφατη επιτυχημένη τριήμερη περιοδεία στα Ιδρύματα του Νομού Ηλείας, προγραμματίζει στο τέλος Μαΐου νέα επίσκεψη στην περιοχή, αφού προώθησε δια μέσω του αρμόδιου κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, Βουλευτού Κου Νίκου Νικολόπουλου, την έναρξη σχετικών ενεργειών και παρεμβάσεων στη Βουλή, προς επίλυσή των προβλημάτων που είχε καταγράψει

Η πρωτοβουλία που αναλαμβάνει, σε συνεργασία με τη Συντονιστική Επιτροπή, τους Πολιτευτές και στελέχη των ΑΝ.ΕΛΛ στην Ηλία, αποβλέπει στην παροχή τροφίμων, ειδών ένδυσης και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης , σε πάσχουσες οικογένειες και κοινωνικές ομάδες του Νομού, που λόγω φτώχειας αδυνατούν να καλύψουν θεμελιώδεις ανάγκες τους.

Με τη στήριξη Μελών και φίλων, συγκεντρώνουμε τα απαραίτητα για την προσφορά είδη.
Συμπολίτες και Μέλη μας που επιθυμούν να συνδράμουν και να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια, μπορούν να απευθυνθούν στη Γραμματεία μας και στον Περιφερειάρχη της Γραμματείας μας για την Πελοπόννησο, Κο Τάκη Τσιλιμίγκρα .

Η σχετική ανακοίνωση της κ. Μίκας Παππά – Σέβου καταλήγει: «Με σεβασμό και ευαισθησία προς τον πολίτη και τα προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζει, το κίνημα μας συντάσσεται στο πλευρό των συνανθρώπων μας και με διαρκή αγώνα και παρεμβάσεις σε όλα τα επίπεδα, δείχνει την αναγκαιότητα της κοινωνικής αλληλεγγύης και της πίστης στα ανθρωπιστικά ιδεώδη για την αντιμετώπιση της κρίσης που βιώνουμε ως έθνος και κοινωνία»

Περισσότερα Νέα