Δυναμικό παρόν για τη ΔΙΑΘΛΗΣΗ στον τελευταίο 5ο Αγώνα moto cross Πρωταθλήματος Νοτίου Ελλάδας

24 Ιουλίου - 17:12 Αθλητικά

Φινάλε για το Πρωτάθλημα MOTO CROSS  Νοτίου Ελλάδας στην Μεγαλόπολη και φυσικά το Δικυκλιστικό Αθλητικό Σωματείο Ηλείας ΔΙΑΘΛΗΣΗ έδωσε παρόν και σε αυτόν τον αγώνα με αρκετούς αθλητές του .

Στην ΜΧ1 ο διεκδικητής του τίτλου Κωνσταντίνος Μούρκος στην ΜΧ 1 με ΚΤΜ SXF 450 και την υποστήριξη  www.mourkos-apartments.gr –hotwheel ΝΥΧΤΕΡΙΔΑΣ  με πάρα πολύ καλή εκκίνηση (το συνηθίζει)από την αρχή του αγώνα ανέλαβε τα ηνία της κατηγορίας του και χορεύοντας πάνω στην λάσπη δεν άφησε περιθώρια για το ποιος θα έπαιρνε την καρώ σημαία και τους 25 βαθμούς. Το ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο σκέλος με μια φανταστική εκκίνηση  έδειξε τα δόντια του από νωρίς ,ήταν και πάλι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού ζευγαρώνοντας τις καρώ και τους βαθμούς ,ανεβαίνοντας έτσι στο ποιο ψιλό σκαλί του βάθρου .

Στην ιδία κατηγορία ο Καρώνης Νίκος μετά από δυο χρόνια απουσίας του, επανήλθε στους αγώνες , επέλεξε  να μην τρέξει στο δύσκολο τερέν του πρώτου σκέλους, αγωνίστηκε όμως στο δεύτερο και με μια 16η θέση και τους πέντε βαθμούς θα είναι στον πίνακα των αθλητών που βαθμολογήθηκαν για φέτος , δηλώνοντας παρόν για την νέα χρονιά.

 Παρόν και για τον Χατζησταυρινό Ανέστη με HONTA CRF 450 και την υποστήριξη του ΜΥΛΩΝΙΔΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΟΤΟ-ALFA GAS παίρνοντας και αυτός εκκίνηση μόνο στο δεύτερο σκέλος του αγώνα κατέλαβε την 25η θέση

Στην OPEN ο αειθαλής Μητρόπουλος  Σπύρος με HONDA CRF 450 και την υποστήριξη του ΜΥΛΩΝΙΔΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΟΤΟ-ALFA GAS ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ SERVIC, είχε την ατυχία να έχει έναν μικροτραυματισμό στο πρώτο σκέλος που τον ανάγκασε να εγκαταλείψει .Μαχητής όπως είναι επανήλθε στο δεύτερο αλλά μη μπορώντας να φτάσει στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων του τερμάτισε στη 18η θέση του σκέλους και του αγώνα χάνοντας πολλούς βαθμούς για το πρωτάθλημα.

Ο Μυλωνίδης Αναστάσιος με YAMAHA YZF 450 και την υποστήριξη του ΜΥΛΩΝΙ∆ΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ MOTO – ALFA GAS στη ίδια κατηγορία σε παρά πολύ καλή ημέρα με μια 13η θέση στο πρώτο σκέλος και μια 7η στο δεύτερη, και τους 22βαθμους κατέλαβε τελικά την 9η θέση του αγώνα που αν αναλογιστούμε τις 39 συμμετοχές στην κατηγορία αυτή έκανε τον καλύτερο του αγώνα για φέτος.

 Παρόν και για τον Τσάγκλα Νικόλαο με XONTA CRF 450 και την υποστήριξη του ΜΥΛΩΝΙΔΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΟΤΟ-ALFA GAS –ΜΟΤΟ ΠΑΡΡΑΣ που κατέλαβε την 24ηθεση στο πρώτο σκέλος και την 27η στο δεύτερο.

Τίτλοι τέλους για φέτος στο moto cross με την ολοκλήρωση και του πρωταθλήματος Νοτίου Ελλάδας με ανάμικτα τα αισθήματα ,ενός θεσμού ,που κατάφερε να έχει κατά μέσο ορό περισσότερες συμμετοχές και από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα (με μια κατηγορία λιγότερη       QUAD ),κάποιοι για ιδίο όφελος και μικροσυμφέροντα ,με την ανοχή ή έλλειψη βούλησης του ΔΣ της Ομοσπονδίας προσπάθησαν να τον υπονομευόσουν και καπηλευτούν.

Περισσότερα Νέα