Δυνατή Ηλειακή παρουσία και μεγάλες επιτυχίες σε δύο διοργανώσεις της Πρωτεύουσας.

24 Ιουλίου - 17:11 Τοπικά

Άλλη μία επιτυχία για την Ηλεία και την Ilida Fighting Academy  που την εκπροσωπεί σχεδόν σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις της χώρας ήρθε το Σάββατο 10/12 στο «Champions Night 40 Ladies» που διεξήχθη στην Fighters Arena Αθανασόπουλος στον Πειραιά. Σε μια βραδιά Kick Boxing και Πυγμαχίας με άρωμα γυναίκας καθώς η διοργάνωση ήταν μόνον για το ωραίο φύλο, η αθλήτρια της PANAGIOTOPOULOS TEAM Αλάγιαλη Μαίρη-Αφροδίτη κατάφερε στον πρώτο επίσημο αγώνα της Kick Boxing, με τρομερή απόδοση να πάρει την νίκη απέναντι σε μια πολλή καλή αθλήτρια των Fighters. Ο αγώνας ήταν στα -51 κιλά Low Kick 3 γύρων των 2 λεπτών με την Μαίρη να παίρνει καθαρά και τους τρεις γύρους υπό την καθοδήγηση του έμπειρου προπονητή της Παγαγιωτόπουλου Γιώργου.

 Οι επιτυχίες και καλές εμφανίσεις της Ilida Fighting Academy όμως δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς συνεχίστηκαν και την Κυριακή 11/12 στο «Brave Sparring» που διεξαχθεί στο κλειστό Χαϊδαρίου. Εκεί συμμετείχαν άλλοι 4 αθλητές της Ηλειακής σχολής. Ο Παντούλας Σπύρος της PANAGIOTOPOULOS TEAM πήρε την νίκη με ένα εκπληκτικό Κ.Ο. που πέτυχε προς το τέλος του πρώτου γύρου με ένα τρομερό Back Kick σε αγώνα low kick στα -71 κιλά. Αμέσως μετά πήραν σειρά οι αθλητές του Διονύση Παπαδόπουλου οι οποίοι τα πήγαν πολύ καλά και άφησαν πολλή καλές εντυπώσεις σε αγώνες Kick Boxing και Πυγμαγίας. Ο Πολυζωγόπουλος Σταύρος αν και ήταν λίγο καλύτερος από τον αντίπαλο του και δίνοντας μια δυνατή μάχη αναδείχτηκε ισόπαλος σε αγώνα Low Kick στα -69 κιλά. Άτυχος στάθηκε ο Σταυρόπουλος Νίκος στο αγώνα πυγμαχία που έδωσε στα -64 κιλά, καθώς στην αρχή του δεύτερου γύρου και ενώ έχει το πάνω χέρι στον αγώνα, έπαθε βαριά θλάση στον ώμο. Ο Νίκος έσφιξε τα δόντια και αγωνίστηκε με ένα χέρι για ένα λεπτά ακόμα, αλλά εγκατέλειψε. Ο Χανδόλιας Χρήστος στον πρώτο του αγώνα πυγμαχίας έδωσε ένα πολύ δυνατό αγώνα με ισάξιο αθλητή, αλλά δεν κατάφερε να πάρει την νίκη. Όλοι οι αθλητές αποκόμισαν το σημαντικότερο από αυτούς τους αγώνες, την εμπειρία. Στο πλευρό των παιδιών, αλλά και στις γωνίες τους ήταν το δίδυμο προπονητών Γ.Γ.Α της Ilida Fighting Academy, Παναγιωτόπουλος Γιώργος και Παπαδόπουλος Διονύσης.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος μετά το πέρας των αγώνων δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα απ” όλα τις διοργανώσεις «Champions Night» και «Brave Sparring» για την συμμετοχή μας και βέβαια τους χορηγούς μας για την πολύτιμη στήριξή τους, όπου χωρίς αυτούς το έργο μας, αλλά και η προσπάθεια των αθλητών μας θα ήταν πιο δύσκολα. Τον Ηλία Μαστρανδρέα και την Seven Hellas-Rdx για τα μπλουζάκια μας, τον μεγάλο μας χορηγό TAXI OIL Ε.Π.Ε στον Αγ. Ιωάννη Πύργου και τους Αντώνη Σωτηρόπουλο και «Το Καφενείο» στην Αμαλιάδα, τον Δημήτρη Ψυχογιό και το «Συνεργείο Αυτοκινήτων Ψυχογιός» στο 4ο χλμ Ανδραβίδας-Κυλλήνης, τον Παναγιώτη Καλούδη και το Fabric EspressoBar στον πεζόδρομο Αμαλιάδας και τον Παναγιώτη Καραντούση και το «The Avenue» στον πεζόδρομο Αμαλιάδας.»

 Συγχαρητήρια σε όλα τους αθλητές της Αμαλιάδας για τις επιτυχίες και τις επιδώσεις τους, αλλά και στους προπονητές τους.

Περισσότερα Νέα