Έφη Γεωργοπούλου για τις ευρωεκλογές: Να ολοκληρώσουμε με τους αγώνες μας τη Νίκη του Λαού μας!

24 Ιουλίου - 17:35 Τοπικά

Ανακοίνωση σχετικά με τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών εξέδωσε η βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Εφη Γεωργοπούλου – Σαλτάρη. Αναλυτικά:

«Η μεγαλειώδης ιστορικά και αριθμητικά εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ  στην κάλπη των ευρωεκλογών ανέτρεψε δημοκρατικά το ηθικό και πολιτικό «δικαίωμα» να παραμένει στο τιμόνι της χώρας η συγκυβέρνηση του μνημονίου ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αγωνίζεται  για την δημοκρατική ανατροπή  και πολύ σύντομα θα βρίσκεται στη διακυβέρνηση της χώρας .Η  προοδευτική  κυβέρνηση της Αριστεράς  θα αναλάβει το ιστορικό έργο της κοινωνικής σωτηρίας και της ανασυγκρότησης της πατρίδας μας.

Η ανάδειξη του ΣΥΡΙΖΑ σε πρώτο κόμμα στον Νομό Ηλείας με σημαντική διαφορά μας χαροποιεί ιδιαίτερα και μας επιφορτίζει ευθύνες

Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι αγρότες, οι επιστήμονες, οι επαγγελματίες, οι συνταξιούχοι του Νομού Ηλείας έδωσαν το μήνυμα ελπίδας για τη συγκρότηση ενός κοινωνικού δημοκρατικού – προοδευτικού – πατριωτικού μετώπου ανατροπής της νεοφιλελεύθερης  πολιτικής  και συγκρότησης ενός σχεδίου για την παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου μας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ευχαριστεί όλες και όλους τους συμπατριώτες μας που ανταποκρίθηκαν σε αυτό το  κάλεσμα και συνέβαλαν  με την ψήφο τους  να ακουστεί ακόμα πιο δυνατά η φωνή μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Όλες και όλοι ενωμένοι  μπορούμε με τους αγώνες  να κάνουμε την ανάγκη ιστορία, να κάνουμε τα μνημόνια παρελθόν, να ανατρέψουμε το νεοφιλελευθερισμό και  να ανοίξουμε το δρόμο  για δικαιοσύνη , δημοκρατία και λαϊκή κυριαρχία.»

 

Περισσότερα Νέα