Έφτασε στην Καρδίτσα η αποστολή αλληλεγγύης τροφίμων και ρουχισμού από τον Πύργο

24 Ιουλίου - 16:24 Τοπικά

Στο Μουζάκι Καρδίτσας βρέθηκαν σε αποστολή αλληλεγγύης εκ μέρους του Δήμου Πύργου ο αναπληρωτής Δημάρχου και αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Αργυρόπουλος κι ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής προστασίας και Υγείας Ανδρέας Βγενόπουλος.

Είδη πρώτης ανάγκης καθώς και τρόφιμα μακράς διαρκείας τα οποία συγκεντρώθηκαν το προηγούμενο διάστημα στο πλαίσιο της δράσης που διοργάνωσε το γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Πύργου, παραδόθηκαν στο Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Θεοφάνη Στάθη με αποδέκτες τους πληγέντες της περιοχής από τη σφοδρότατη κακοκαιρία στα τέλη του περασμένου μήνα.

Με τη σημαντική αυτή δράση να αποκτά μεγάλη έκταση αφού η προσφορά φορέων, συλλόγων, κι  ακόμα και απλών ανθρώπων, ήταν πολύ σημαντική.

Ο κ. Στάθης ευχαρίστησε τους απεσταλμένους του Δήμου Πύργου, και μέσω αυτών κι όλους όσους προχώρησαν στην ανάληψη πρωτοβουλίας για την αξιέπαινη αυτή κίνηση, ενώ επικοινώνησε και τηλεφωνικά με τον Δήμαρχο Πύργου κ. Παναγιώτη Αντωνακόπουλο εκφράζοντας ανάλογες ευχαριστίες.

Κατά τη συνάντηση που είχαν οι κ.κ. Στάθης, Αργυρόπουλος, Βγενόπουλος, αντάλλαξαν απόψεις και ιδέες γύρω από τρέχοντα θέματα που αφορούν τις δημοτικές δραστηριότητες, με κοινό μάλιστα σημείο πως κι οι δυο Δήμοι διατελούν σε καθεστώς κατάστασης έκτακτης ανάγκης λόγω καιρικών φαινομένων (με αυτά του Δήμου Πύργου ως γνωστόν να έχουν προηγηθεί χρονικά).

Περισσότερα Νέα