"Εφυγε" ο Γιατρός Σπύρος Δημητροπουλος.

24 Ιουλίου - 19:30 Τοπικά

Έφυγε, στο αιώνιο ταξίδι ο γιατρός Χειρουργός Σπύρος Δημητροπουλος,τεως γιατρός της ΜΕΘ Πύργου.
Ο εκλιπών τα τελευταία χρόνια ήταν  ιπτάμενος γιατρός του ΕΚΑΒ και καθημερινά έσωζε ζωές . Είχε βραβευτεί από τον πρωθυπουργό κατά την τελετή παράδοσης των νέων ιπτάμενων μέσων του ΕΚΑΒ τον προηγούμενο Φεβρουάριο και το βραβείο είχε παραλάβει η κόρη του.
Συγκλονίζει η ανάρτηση των συναδέλφων του από το ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης:
“Το ΕΚΑΒ και ιδιαίτερα οι γιατροί του, σήμερα θρηνούμε έναν από τους πιο μάχιμους Ιατρούς της Υπηρεσίας, έναν πολύ αγαπημένο συνάδελφο, έναν από εμάς…
Ο κ. Δημητρόπουλος Σπύρος, για όσους τον ήξεραν δια ζώσης, αλλά και για όλους τους διαδικτυακούς φίλους του, έχει υπάρξει ένα τρανταχτό παράδειγμα Ιατρού που αγαπούσε τον ασθενή, αψηφούσε τον κίνδυνο, ήταν πάντα εκεί, έτοιμος να βοηθήσει και να σταθεί με ενσυναίσθηση και σεβασμό δίπλα στον βαρέως πάσχοντα. Καταρτισμένος, οξυδερκής, με χιούμορ ιδιαίτερο όσο και η προσωπικότητα του, δεν περνούσε ποτέ απαρατήρητος!
Υπηρέτησε με ζήλο και αγάπη ως Ιπτάμενος Ιατρός του ΕΚΑΒ, στο Τμήμα Αεροδιακομιδών ΕΚΑΒ & οι “δουλειές γραφείου” από σήμερα θα είναι φτωχότερες…
Η τελευταία, μοναχική του πτήση προς την αιωνιότητα, μας βυθίζει στο πένθος.
Οι Ιατροί του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης και η Διευθύντρια ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης κ. Καραμπελίδου Χριστίνα, νιώθουμε την ανάγκη να συλληπηθούμε την οικογένεια του, τους φίλους του και τους συναδέλφους μας στις Αεροδιακομιδές και να εκφράσουμε την βαθιά μας οδύνη για την απώλεια του.
Ας είναι το ταξίδι του γεμάτο φως και γαλήνη…
Δεν θα ξεχάσουμε :
“Ποτέ τόσοι λίγοι, δεν έκαναν τόσα πολλά, για τόσους πολλούς”….
Σπύρο, έφυγες γρήγορα και πολύ νωρίς…
+Ολυμπία Νικολαΐδου
+Νάγια Παπαζαφειρίου”
Θερμά συλληπητήρια από το odigos.gr  στους οικείους του.

Περισσότερα Νέα