Εφύρα: Κοντά στα ίχνη του δολοφόνου οι Αρχές

24 Ιουλίου - 19:22 Τοπικά

Αστυνομικοί επανέρχονται στον τόπο του εγκλήματος. Στο σπίτι στην Εφύρα της Ηλείας, που δολοφονήθηκε ο 68χρονος συνταξιούχος με 40 χτυπήματα στο κεφάλι και τον αυχένα.

Το οίκημα στο οποίο ζούσε ο άτυχος άνδρας, υπό τη φροντίδα του αδερφού του Άγγελο, μιας και τον τελευταίο καιρό, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας…

«Μαγείρευε, ο άλλος έκανε άλλες δουλειές. Ήταν ήσυχοι και οι δύο. Δεν τους είχα δει ποτέ να τσακώνονται», δήλωσε ο Χρήστος Ανδρεόπουλος, ξάδερφος του θύματος.

Ο Άγγελος ήταν εκείνος που φέρεται να βρήκε πρώτος νεκρό τον αδερφό του και μαζί με τον γιο του, ειδοποίησαν τις Αρχές. Λίγη ώρα μετά, ο Κώστας, ο τρίτος αδερφός, από τα συνολικά τέσσερα αδέρφια στην οικογένεια, αδυνατεί αυτό που συνέβη.

Το ίδιο συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία, για τη τραγική κατάληξη του 68χρονου.

Το μοιραίο λάθος και οι αντιφάσεις

Όλα δείχνουν ότι η αστυνομία βρίσκεται μία ανάσα από τον δολοφόνο. Ένα έγκλημα πρωτοφανούς αγριότητας που φαίνεται πως έχει αρχίσει να ξεδιαλύνεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο πρόσωπα που κατέθεσαν έπεσαν σε αντιφάσεις για τις συνθήκες θανάτου του 68χρονου, ενώ ο ένας εξ αυτών φαίνεται πως έχει κάνει ένα μοιραίο λάθος, καθοριστικό για την έκβαση της υπόθεσης, στην προσπάθειά του να παραπλανήσει τις Αρχές.

Σύμφωνα με την εξέταση του ιατροδικαστή, ο 68χρονος δέχτηκε 40 χτυπήματα σε κεφάλι και αυχένα, ενώ δεν υπάρχουν ενδείξεις πάλης, γεγονός που δείχνει ότι το θύμα αιφνιδιάστηκε, πιθανότατα γιατί γνώριζε τον δολοφόνο του και δεν περίμενε να του επιτεθεί με τέτοια αγριότητα.

Το κίνητρο

Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν και σήμερα το τόπο του εγκλήματος δεν βρήκαν ίχνη διάρρηξης στο σπίτι, γεγονός που τους οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο 68χρονος άνοιξε στον δολοφόνο γιατί τον ήξερε. Επιπλέον, το σενάριο της ληστείας έχει αποκλειστεί, μιας και δεν έχουν αφαιρεθεί πολύτιμα αντικείμενα και χρήματα.

Οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση πάντως, είναι αισιόδοξοι ότι το πρόσωπο του δολοφόνου, πολύ σύντομα, θα αποκαλυφθεί.

 

 

https://www.megatv.com/

Περισσότερα Νέα