Εφύρα: Σε εξέλιξη το Αστυνομικό θρίλερ με τη δολοφονία του 68χρονου. Τι λέει ο αδερφός του θύματος

24 Ιουλίου - 19:22 Τοπικά

Αστυνομικό θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στην περιοχή της Εφύρας στην Ηλεία, καθώς ένας 68χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στον χώρο της επιχείρησής του από τον αδερφό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρει βαθύ τραύμα στο κεφάλι ενώ οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. Ο αδερφός του 68χρονου ήταν αυτός που ενημέρωσε τις Αρχές πως εντόπισε εντός του χώρου της επιχείρησης, που διαθέτει και χώρο διαμονής, τον αδερφό του νεκρό με τραύμα στο κεφάλι.

Τα πρώτα στοιχεία

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί από την Ασφάλεια Αμαλιάδας και τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τελικά λόγω της διερεύνησης που ακολουθεί δεν παρέλαβε το πτώμα.

Οι Αρχές προσπαθούν να διερευνήσουν το περιστατικό για να καταλήξουν αν πρόκειται για δυστύχημα ή εγκληματική ενέργεια, με τη δεύτερη να μην έχει αποκλειστεί.

Ο αδερφός του θύματος δήλωσε στο LIVE NEWS:

«Ήταν παντρεμένος, είχε χωρίσει, ήταν συνταξιούχος. Έπαιρνε δύο συντάξεις, μία από την Ελλάδα και μία από τη Σουηδία. Ήταν ψυχούλα, να μη σας πω ότι ψάχνεις να βρεις τέτοιους ανθρώπους. Ήταν κεραυνός εν αιθρία για μένα».

 

 

https://www.megatv.com/

Περισσότερα Νέα