Εγκαίνια και κοπή πίτας για το ΚΔΑΠ μεα Ηλίανθος Γαστούνης

8 Φεβρουαρίου - 14:12 Τοπικά

Το απόγευμα της Παρασκευής 26/1, το ΚΔΑΠ μεα Ηλίανθος Γαστούνης, πραγματοποίησε τα εγκαίνια και τη κοπή της βασιλόπιτας.

Πλήθος κόσμου από την τοπική κοινωνία και όχι μόνο, έδωσε το παρών σε ένα χώρο συνώνυμο της έμπνευσης και της δημιουργίας, που αποτελεί όαση για παιδιά και ενήλικες με αναπηρία, αλλά και ανακούφιση για τις οικογένειές τους.

Ο αγιασμός τελέστηκε απο τον σεβασμιότατο μητροπολίτη Ηλείας και Ωλένης, Αθανάσιο Β’ .

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους, το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Αλέξης Καστρινός, η Κα.Κοντούλη Βάντα Αντιδήμαρχος Πηνειού – Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού και Πολιτικών Ισότητας των φύλων, ο Κ. Καλαρίτης Μιχάλης Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Πρασίνου, Πολιτικής Προστασίας και Μηχανημάτων, ο Κ. Καράμπελας Ιωάννης πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Γαστούνης ενώ χαιρετισμό απέστειλαν ο υφυπουργός  Προστασίας του Πολίτη   κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος και ο βουλευτής Ηλείας ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Κατρίνης. Επίσης, ευχαριστούμε για την παρουσία και την στήριξή τους  και τον κ. Ανάστο Αναστόπουλο σύμβουλο ειδικής αγωγής, το Σωματείο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων ΠΕ Ηλείας και τον πρόεδρό του κ. Παπανικολόπουλο Γιώργο και και την διευθύντρια του ΕΕΕΕΚ Πύργου κ. Αγγελική Πετρόγιαννη.   που στέκονται πάντα αρωγοί στο έργο των δομών του «Ηλίανθου».

Η ομάδα των «ΚΔΑΠ μεΑ ΗΛΙΑΝΘΟΣ» ευχαριστεί ολόψυχα όλους όσους τους τίμησαν με την παρουσία τους σε αυτή την τόσο ξεχωριστή στιγμή και τους γέμισαν χαρά με τις ευχές και τα χαμόγελά τους. Η ομάδα μας αισιοδοξεί για το μέλλον, να είναι ελπιδοφόρο,  γεμάτο υγεία και χαρά για τους φίλους και συνεργάτες.

Περισσότερα Νέα