Εγκατάσταση υπερσύγχρονων φωτιστικών στην Τ.Κ. Ραχών – Προσφορά της οικογένειας του προέδρου του χωριού Κων. Πρίνου, στη μνήμη του πατέρα του Σπυρίδωνα

24 Ιουλίου - 13:47 Τοπικά

Αναβάθμιση  παρουσιάζει ο ηλεκτροφωτισμός στην τοπική κοινότητα  Ραχών του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, μετά την  δωρεά  φωτιστικών που έγινε από την οικογένεια του προέδρου της Τ.Κ. κ. Κωνσταντίνου Πρίνου,  στη μνήμη του πατέρα του Σπυρίδωνα, Προέδρου της Κοινότητας Ραχών για πάρα πολλά χρόνια.

Πρόκειται για επτά φωτιστικά υπερσύχρονης τεχνολογίας  τύπου LED, τα οποία τοποθετήθηκαν από συνεργεία του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων από την είσοδο μέχρι την πλατεία των Ραχών.

Ήδη στην είσοδο του χωριού παρατηρείται σημαντική βελτίωση  του δημοτικού φωτισμού, δεδομένων  των μεγάλων δυνατοτήτων που παρουσιάζουν  τα εν λόγω φωτιστικά, τα οποία παρέχουν και  την ανάλογη οικονομία στην κατανάλωση ενέργειας.

Την  αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού επεσήμανε και ο πρόεδρος των Ραχών, τονίζοντας πως η συγκεκριμένη δωρεά  έγινε  μετά από επιθυμία της οικογένειάς του στη μνήμη του πατέρα του, με σκοπό την ακόμα μεγαλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών στην τοπική κοινότητα.

Περισσότερα Νέα