Εγκρίθηκαν μελέτες για έργα στην Ηλεία από την Οικον. Επιτροπή. Παν. Μπράμος: Άριστη η συνεργασία των μελών της Οικονομικής Επιτροπής. Ελπίζουμε να συνεχιστεί και στη νέα σύνθεση

24 Ιουλίου - 17:08 Τοπικά

Σειρά σημαντικών αποφάσεων ελήφθησαν στην τελευταία συνεδρίαση, υπό την παρούσα σύνθεση, της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που συνεδρίασε υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών, κου Παναγιώτη Μπράμου.

Μεταξύ των θεμάτων που εγκρίθηκαν από την Οικονομική Επιτροπή είναι:

1)   Έγκριση φακέλου έργου, τευχών δημοπράτησης ανάθεσης  με συνοπτικό διαγωνισμό του άρθρου 117 του Ν. 4412/2016 της μελέτης με τίτλο: «ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΣΤΟ ΧΕΙΜΑΡΡΟ ΡΟΥΣΚΟΥΛΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΑΝΩΛΑΔΑ Ν. ΗΛΕΙΑΣ», καθώς και διάθεσης πίστωσης ποσού 42.160€ ..

2) Έγκριση φακέλου έργου, τευχών δημοπράτησης ανάθεσης με ανοικτή  διαδικασία των άρθρων 27 και 86 του Ν. 4412/2016 της μελέτης με τίτλο: «ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΛΙΜΕΝΑ ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠ. ΟΔΟ ΚΥΛΛΗΝΗΣ- Ν.Ε.Ο. ΠΑΤΡΩΝ – ΠΥΡΓΟΥ» καθώς και διάθεσης πίστωσης ποσού 91.000€

Ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών κος Παναγιώτης Μπράμος, ευχαρίστησε τα μέλη της Επιτροπής για την άριστη και εποικοδομητική συνεργασία που είχαν όλο αυτόν τον καιρό, ιδιαίτερα για το υψηλό επίπεδο που διατηρήθηκε κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων. Τέλος επισήμανε ότι, αυτό το καλό κλίμα επιδιώκουμε και ευχόμαστε να συνεχιστεί, υπό τη νέα σύνθεση καθώς η συνένωση δυνάμεων είναι το ζητούμενο προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.

Στην συνεδρίαση συμμετείχαν τα μέλη της επιτροπής κ.κ. Αυγέρης Σάββας, Κωνσταντοπούλου Αναστασία, Κωσταριάς Δημήτριος, Παπαναγιώτου Μαρτζάκλη Γεωργία, Γαβριηλίδης Κωνσταντίνος.

Περισσότερα Νέα