Έκοψαν την πίτα τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες της Ηλείας (ΦΩΤΟ)

24 Ιουλίου - 17:08 Τοπικά

Μέ επιτυχία στέφθηκε η κοπή πίττας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Νομού Ηλείας την Κυριακή 19-2-2017 και ώρα 18.30.
Η εκδήλωση έλαβε χώρα στα γραφεία των ΑΝ.ΕΛ Πατρών 12-14 στον 2ο όροφο. Εκατοντάδες φίλοι και στελέχη των ΑΝ.ΕΛ συμμετείχαν με την παρουσία τους. 
Ο κος Τσιλιμίγκρας διάβασε χαιρετισμό απο τον Πρόεδρο των ΑΝ.Ελ και Υπουργό Εθνικής Άμυνας Κο Π. Καμμένο, Αντιπρόεδρο κο Σγουρίδη, Γραμματέα κο Δρόσο, την εκπρόσωπο τύπου Κα Παπαδοπούλου, τον Πρόεδρο της Νεολαίας Κο Καράμπελλα, τον Γραμματέα περιφερειακών Οργανώσεων Κο Κίγκα, τον Γραμματέα τομέα Παιδείας Κο Καρβούνη την Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κα Παππά Σέββου. Στην ομιλία του ευχαρίστησε εγκάρδια για την βοήθεια που προσφέρουν στον Νομό μας οι συνεργάτες των κεντρικών γραφείων του κομματός μας καθώς επίσης ευχαρίστησε τους Πολιτευτές Κατσαμπέρη Νίκο,Γιαννικοπούλου Φωτεινή Τσουπακόπουλο Παναγιώτη ο οποίος έφτιαξε και την πίττα και τα στελέχη του Νομού μας Χριστάκη Βασίλη, Αντωνόπουλο Αθανάσιο, Αράπογλου Αναστάσιο, Πασσά Αθανάσιο, Καραχρήστο Παν/τη, Τουτουντζάκη Άννα, Δημοπούλου Μαρία, Παναγοπούλου Δήμητρα, Νίκα Ιωάννη, Πέππα Τζόυ, Κοτούλα Ασημίνα, Καπατσούλια Νίκο, Μυλωνάκη Χρίστο, Καλλαθά Γιώργο, Κουντούρη Διονύσιο και όλους τους φίλους του κόμματος που παρευρέθησαν.
Ιδιαιτέρως ευχαρίστησε την οικογενειά του για την συμπαράσταση τους την αδερφή του Κα Τσιλιμίγκρα Βένια και τον επαγγελματία φωτογράφο για τις υπέροχες φωτογραφίες και για το χρόνο του Αντωνόπουλο Σπύρο. 
Το κλίμα ήταν ευχάριστο, αντηλάγησαν απόψεις και προτάσεις και συζητήσεις πολιτικές και μή. Το φλουρί έτυχε στον Κο Τσιλιμίγκρα Τάσο απο την Ανδραβίδα. 
Τέλος οι ΑΝΕΛ Ηλείας ευχαρίστησαν τον πατέρα Ιωάννη για τα όμορφα λόγια του και για τι ευλογίες του.

Περισσότερα Νέα