Έκοψε την πίτα του ο Εμπορικός Σύλλογος Αρχ. Ολυμπίας

6 Φεβρουαρίου - 09:51 Τοπικά

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εμπορικού Συλλόγου Αρχαίας Ολυμπίας «ΕΡΜΗΣ», παρουσία μελών, συνεργατών και φίλων, στα ανανεωμένα γραφεία του Συλλόγου μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας κ. Αριστείδης Παναγιωτόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος και νυν Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αρχαίας  Ολυμπίας κ. Γ. Αηδόνης, ο Αντιδήμαρχος Εθνικών και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κ. Δ. Κατσίκας, ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Ηλείας και Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου «ΕΡΜΗΣ» κ. Ηλ. Ξανθούλης και οι Πρόεδροι της Ένωσης Ξενοδόχων Αρχαίας Ολυμπίας, ΑΟΛΜΟ και Πάρκου Ολυμπιονικών κ. Β. Τυλιγάδας, κ. Β. Σπυρόπουλος και κ. Δ. Κωνσταντίνου, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αρχαίας Ολυμπίας κ. Π. Παρασκευόπουλος και μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, ο Αντιπρόεδρος ξενοδόχος κ. Γ. Μαμούσης, εκπρόσωποι των Ηλείων Βουλευτών Μιχάλη Κατρίνη και Θεοδώρας Αυγερινοπούλου, Γ. Καραστέργιος και Π. Μπεβούδα και μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αρχαίας Ολυμπίας.

Την πίτα ευλόγησε ο αιδεσιμολογιότατος πατήρ Μιχαήλ Μπότσας, ενώ ο Πρόεδρος Ν. Καρυώτης, ο Αντιπρόεδρος κ. Επ. Γαλάνης, η Γ. Γραμματέας Γ. Ευθυμίου και ο Υπεύθυνος Προβολής και Επικοινωνίας κ. Δ. Παπαϊωάννου έκοψαν τα κομμάτια με πρώτο του Χριστού και του Εμπορικού Συλλόγου και των μελών του.

Ο Νίκος Καρυώτης στον χαιρετισμό του αφού ευχήθηκε Καλή Χρονιά με υγεία σε όλους,  αναφέρθηκε στις μελλοντικές κινήσεις που πρέπει να γίνουν για την ανάπτυξη της πόλης και της επιχειρηματικότητας σε συνεργασία με τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την επαναλειτουργία του Μουσείου Σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων.
Ο Δήμαρχος κ. Παναγιωτόπουλος δήλωσε πως είναι ανοικτός σε συνεργασία και θα υποστηρίξει τα αιτήματα, έδωσε και απαντήσεις όσον αφορά το Μουσείο και το Olympia Land της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και δήλωσε γενικά στο πλευρό του Συλλόγου.
Ο Αντιδήμαρχος κ. Κατσίκας αναφέρθηκε στην προσπάθεια που χρειάζεται απο όλους προκειμένου να προοδεύσει ο τόπος.
Ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Ηλείας αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος μετά τον κορωνοϊό και πως πρέπει όλοι οι επαγγελματίες να είναι κοντά σε Συλλόγους και Επιμελητήριο ώστε ενωμένοι να καταφέρουν πράγματα.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων μίλησε επίσης για την συνεργασία μεταξύ των φορέων.
Και τέλος, ο Πρόεδρος του Παγκοσμίου Πάρκου Ολυμπιονικών ανέφερε ακριβώς ότι το Πάρκο θα μπορέσει να δώσει ένα ισχυρό πόλο έλξης στην περιοχή και πως χρειάζονται άλματα για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος.

Μετά τους χαιρετισμούς, η πίτα που δημιούργησε το Ζαχαροπλαστείο Μπουρνά, μοιράστηκε στους παρευρισκομένους. Τυχερός του φλουριού αναδείχθηκε ο κ. Δημήτριος Παπαϊωάννου. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ομαδική φωτογραφία με όλους τους καλεσμένους!

Περισσότερα Νέα