Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας.

20 Ιανουαρίου - 10:19 Τοπικά

Παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή Ηλείας Γιώργου Σωτηρόπουλου, που προάχθηκε στον βαθμό του ταξίαρχου, Υποδιευθυντών, Διοικητών Υπηρεσιών, του Προέδρου των Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλειας και πλήθους συναδέλφων αξιωματικών της Α.Δ. Ηλείας με την ευχή όλων το 2024 να είναι μια δημιουργική χρονιά με υγεία, αλληλεγγύη, αισιοδοξία και με πρωταρχικό σκοπό για όλους την ασφάλεια και ευημερία των συμπολιτών.

Μετά την ευλογία της πίτας, ο Μητροπολίτης κ.κ. Αθανάσιος Β’ εξήρε το έργο όλων των υπηρεσιών παρά τις δύσκολες συνθήκες που καλούνται καθημερινά να ξεπεράσουν οι αστυνομικοί, μίλησε για το συμβολισμό της πίτας,  που όπως πρέπει να είναι κομμένη σε ίσα κομμάτια για όλους, έτσι πρέπει να αντιμετωπίζονται όλοι οι υπάλληλοι της υπηρεσίας, ενώ τέλος τους συνεχάρη και έδωσε την ευχή του για υγεία και πολλές επιτυχίες σε μια δύσκολη εποχή, ευχόμενος  και στον κ. Σωτηρόπουλο για την προαγωγή του.

“Κόβουμε την πίτα σε μια ευχάριστη στιγμή, με την προαγωγή του διοικητού σε Ταξίαρχο. Αυτό είναι  τιμή  και για τον ίδιο και για το σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς στο πρόσωπό του τιμάται όλη η τοπική αστυνομία και ο λαός μας. Κόβουμε την πίτα, για να είναι τα υλικά μας αγαθά πλούσια, με την ελπίδα να βελτιωθούν και τα πράγματα, αλλά και από την άλλη πλευρά η πίτα , όπως μοιράζεται δίκαια σε όλους, έτσι κι εσείς να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας προς όλους τους ανθρώπους, δείχνοντας έτσι τον καλό σας εαυτό” ανέφερε κατά τον χαιρετισμό του.

Από  την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηλείας Γρηγόρης Κατσώλης ευχαρίστησε τους συναδέλφους που έδωσαν το παρών στην εκδήλωση, ευχήθηκε υγεία και ευημερία σε αυτούς και τις οικογένειές τους, λιγότερα περιστατικά και επικαλούμενος πρόσφατες επιτυχίες των υπηρεσιών της Ηλείας αναφέρθηκε στο ζήλο με τον οποίο υπηρετούν τους πολίτες του νομού.

Τέλος, ο Αστυνομικός Διευθυντής  ευχαρίστησε το Μητροπολίτη για τις ευχές του, εκτιμώντας πως θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν και στις προκλήσεις του 2024 όπως έκαναν με αυτές του 2023 και τέλος ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία στους υπαλλήλους και τις οικογένειές τους, λέγοντας πως “η τιμή της προαγωγής είναι κάτι ομαδικό, καθώς χωρίς τους συναδέλφους του δεν θα μπορούσε να καταφέρει τίποτα”.

Περισσότερα Νέα