Έκοψε την βασιλόπιτά του το Γυμνάσιο Καράτουλα

24 Ιουλίου - 17:22 Τοπικά

Την Παραδοσιακή του Βασιλόπιττα έκοψε την περασμένη εβδομάδα ο Σύλλογος Καθηγητών του Γυμνασίου Καράτουλα, μέσα σε θερμό και γεμάτο ευχές κλίμα.

Την Βασιλόπιττα ευλόγησε ο τοπικός εφημέριος πατήρ Αθανάσιος Στεργιόπουλος, που ευχήθηκε στους εκπαιδευτικούς του Σχολείου μία ευλογημένη και δημιουργική χρονιά.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε η Διευθύντρια του Γυμνασίου κ. Ανδρομάχη Λέλλα, που ευχαρίστησε τον Σύλλογο Καθηγητών για την ως τώρα άριστη συνεργασία που έχουν αναπτύξει αλλά και τόνισε την ανάγκη για συνέχιση του καλού κλίματος που κυριαρχεί στο Σχολείο. Ενός κλίματος που έχει ως  στόχο την καλύτερη σχέση με τους μαθητές και την υλοποίηση των προγραμμάτων του Γυμνασίου.

Το ¨παρών¨  έδωσε και ο τέως Διευθυντής του Γυμνασίου και Δημοτικός Σύμβουλος Πύργου κ. Θεόδωρος Κόρδας, που αντάλλαξε ευχές με τους παλαιούς του συνεργάτες και θυμήθηκε τις ωραίες και δημιουργικές στιγμές που πέρασε στον χώρο του Σχολείου. Για την …ιστορία αναφέρουμε ότι το φλουρί της Βασιλόπιττας έπεσε από κοινού στους καθηγητές κ. Χρήστο Παπαζώη και κ. Μαρία Τετράδη, ενώ κάθε τμήμα του Σχολείου έκοψε την δική του Βασιλόπιττα.

Περισσότερα Νέα