Εκπαιδευτική εκδρομή για το Ελληνικό Ωδείο Πύργου στο μιούζικαλ Εβίτα.

24 Ιουλίου - 17:06 Τοπικά

 Το Ελληνικό Ωδείο Πύργου, στα πλαίσια του εκπαιδευτικού του προγράμματος,  διοργανώνει ημερήσια εκδρομή  για την παρακολούθηση του θρυλικού Μιούζικαλ «EVITA» στο ανακαινισμένο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.  Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Μαΐου 2017 και θα περιλαμβάνει τη μετάβαση στην Αθήνα, ελεύθερο χρόνο πριν την παράσταση  και την επιστροφή στον Πύργο μετά το τέλος της.

Το πασίγνωστο Μιούζικαλ «EVITA», είναι ένα αγαπημένο έργο για μικρούς και μεγάλους. Την εξαιρετική πρωταγωνίστρια Νάντια Μπουλέ, πλαισιώνει πλήθος γνωστών ηθοποιών, με τη συμμετοχή 10μελούς παιδικής χορωδίας. Τη μουσική της παράστασης θα ερμηνεύσει ζωντανά η Μajestic Symphonic Orchestra.  Συνολικά επί σκηνής θα εμφανιστούν 54 συντελεστές, σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Μαλισσόβα, απόδοση κειμένου του Γεράσιμου Ευαγγελάτου,  μουσική διδασκαλία και διεύθυνση ορχήστρας  του Αλέξιου Πρίφτη.

Οι ενδιαφερόμενοι, σπουδαστές, γονείς και  φίλοι του Ωδείου, μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι τη Δευτέρα 8 Μαΐου 2017, καθώς ο αριθμός  των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ στη  Γραμματεία του Ελληνικού Ωδείου Πύργου, 28ης Οκτωβρίου 38, τηλέφωνο 2621033179, καθημερινά 17:00 – 21:00 το απόγευμα και Σάββατο 10:30 – 13:30.

Περισσότερα Νέα