ΕΛ.ΑΣ: Τα τμήματα της Ηλείας μετά την Αναδιάρθρωση.

24 Ιουλίου - 17:09 Τοπικά

Δημοσιεύτηκε την Πέμπτη στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως το Προεδρικό διάταγμα που αφορά την αναδιάρθρωση της ΕΛ.ΑΣ.

Στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας εχουμε τις εξής υπηρεσίες:

1. Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας λειτουργούν το Επιτελείο και οι ακόλουθες Υπηρεσίες, οι οποίες υπάγονται διοικητικά σε αυτή:

α. Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου,

β. Αστυνομικό Τμήμα Πύργου,

γ. Τμήμα Τροχαίας Πύργου,

δ. Αστυνομικό Τμήμα Αρχαίας Ολυμπίας,

ε. Αστυνομικό Τμήμα Ζαχάρως,

στ. Αστυνομικό Τμήμα Ήλιδας,

ζ. Τμήμα Ασφάλειας Ήλιδας,

η. Τμήμα Τροχαίας Ήλιδας,

θ. Αστυνομικό Τμήμα Πηνειού,

ι. Αστυνομικό Τμήμα Ανδραβίδας – Κυλλήνης,

ια. Αστυνομικό Τμήμα Βουπρασίας,

ιβ. Αστυνομικό Τμήμα Κρεστένων και

ιγ. Αστυνομικό Τμήμα Ανδρίτσαινας.

2. Στην ίδια Διεύθυνση λειτουργούν επίσης:

α. ο Αστυνομικός Σταθμός Λαμπείας, ο οποίος εδρεύει στη δημοτική ενότητα Λαμπείας του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και υπάγεται διοικητικά στο Αστυνομικό Τμήμα Αρχαίας Ολυμπίας και

β. ο Αστυνομικός Σταθμός Βαρθολομιού, ο οποίος εδρεύει στη δημοτική ενότητα Βαρθολομιού του δήμου Πηνειού και υπάγεται διοικητικά στο Αστυνομικό Τμήμα Πηνειού.

3. Έδρα των Υπηρεσιών της παραγράφου 1 ορίζεται, αντίστοιχα, ο ομώνυμος δήμος πλην των περιπτώσεων ι΄ Τεύχος Α’ 14/09.02.2017 ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α TΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 151 και ια΄ των οποίων ως έδρες ορίζονται οι δημοτικές ενότητες Λεχαινών και Βουπρασίας του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης και ιβ΄ και ιγ΄, των οποίων ως έδρες ορίζονται οι δημοτικές ενότητες Σκιλλούντος και Ανδριτσαίνης του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, αντίστοιχα.

Περισσότερα Νέα