ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ: « Αγαπώ το Κατάκολο, το φροντίζω και θα το φροντίζω όσο μπορώ»

24 Ιουλίου - 17:17 Τοπικά

« Αγαπώ το Κατάκολο, το φροντίζω και θα το φροντίζω όσο μπορώ»

Αυτά ήταν τα θερμά λόγια της Υπουργού Πολιτισμού κυρίας Έλενας Κουντουρά κατά την επίσκεψή της στο περίπτερο τού Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου, στην έκθεση «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2015».

Παρουσία πολυάριθμων εκθετών και επισκεπτών της έκθεσης, η κυρία Υπουργός απευθυνόμενη στον αντιπρόεδρο τού Λ.Τ. που την υποδέχθηκε, για μιαν ακόμα φορά επαναβεβαίωσε το αμέριστο ενδιαφέρον και την αγάπη της για το Κατάκολο και δήλωσε ότι θα είναι πάντα αρωγός στην προσπάθεια που καταβάλει το Λ.Τ. για την αναβάθμιση και προβολή τού λιμανιού.

Στα πλαίσια της έκθεσης που διοργανώθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το περίπτερο τού Δ.Λ.Τ.Π. επισκέφθηκαν πολυάριθμοι ημεδαποί και αλλοδαποί επιφανείς ναυτιλιακοί παράγοντες καθώς και μέλη τού παγκόσμιου jet set τής κρουαζιέρας. Μηδ’ ενός εξαιρουμένου, όλοι εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για το «μικρό» μεν αλλά παγκοσμίως  γνωστό λιμάνι τού Κατακόλου. Ιδιαίτερη αίσθηση δημιούργησαν τα ευμενή σχόλια της κινεζικής αντιπροσωπείας ναυτιλιακών και τουριστικών παραγόντων που παραβρέθηκαν στην έκθεση και η έκφραση της πρόθεσής τους για την προβολή τού Λιμανιού μας ως θαλάσσιας πύλης της Αρχαίας Ολυμπίας!
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το περίπτερο επισκέφτηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας κ. Γ. Γεωργιόπουλος.

Περισσότερα Νέα