Ελένη Βιτάλη: Εκατοντάδες κάτοικοι και ετεροδημότες απόλαυσαν τη συναυλία της «μεγάλης κυρίας» του τραγουδιού στην Ανδρίτσαινα

24 Ιουλίου - 19:25 Τοπικά

Αυλαία   στις φετινές   εκδηλώσεις  του καλοκαιριού,   που διοργάνωσε με    επιτυχία ο δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, έπεσε  με τη συναυλία  της   μοναδικής Ελένης Βιτάλη λίγο πριν από το Δεκαπενταύγουστο, στην ιστορική  Ανδρίτσαινα.

Η «μεγάλη κυρία» του τραγουδιού όπως την προσφώνησε  στη συναυλία  ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας- Κρεστένων κ. Σάκης Μπαλιούκος, για άλλη μια φορά εντυπωσίασε το ενθουσιώδες κοινό με παλιά και καινούργια τραγούδια, που την χειροκρότησε θερμά.

Μαζί της ήταν οι Τζουμ, που με τη σειρά τους  άφησαν άριστες εντυπώσεις στους εκατοντάδες  κατοίκους  και ετεροδημότες από την ευρύτερη περιοχή, που έσπευσαν στην πλατεία του ΟΤΕ Ανδρίτσαινας για να τους απολαύσουν.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης  ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων  τόνισε  πως η αυλαία των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων του καλοκαιριού έπεσε όχι τυχαία στην Ανδρίτσαινα, με ένα μεγάλο όνομα όπως η Ελένη Βιτάλη, αναφερόμενος συγχρόνως  και στις υπόλοιπες συναυλίες με το Βασίλη Παπακωνσταντίνου στην Κρέστενα και το Μίλτο Πασχαλίδη στην Καλλιθέα, τις οποίες παρακολούθησαν χιλιάδες θεατές.

Συγχρόνως ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους για τη μεγάλη γιορτή της Παναγίας, εφιστώντας  ωστόσο την προσοχή   των πολιτών  για  τον κορωνοϊό, λέγοντας χαρακτηριστικά πως  «το κακό είναι εδώ και κάθε ημέρα το πληρώνουμε».

Παραβρέθηκαν  ο αντιδήμαρχος Π.Ε. Ανδρίτσαινας κ. Μιλτ. Γεωργακόπουλος, ο Γ.Γ. του δήμου κ. Κων. Πολυζωγόπουλος, ο πρ. αντιδήμαρχος κ. Βασ. Δημητρακόπουλος, τοπικοί φορείς και αρχές και πλήθος κόσμου.

Στο χώρο της συναυλίας ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Ανδρίτσαινας προσέφερα τοπικά προϊόντα για την οικονομική του ενίσχυση.

Στη διάρκεια  των συναυλιών του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων συγκεντρώθηκαν  ποσότητες ειδών  καθαριότητας και υγιεινής, καθώς  και διατροφής μακράς διαρκείας, για τις ανάγκες των πληγέντων  από τις φωτιές κατοίκων του δήμου.

Περισσότερα Νέα