Ελληνική Αυγή για τον Πύργο: Απωλέσθη ψυχραιμία

24 Ιουλίου - 16:31 Τοπικά

Παρακολουθώντας την ανακοίνωση του Δημάρχου Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλου αφορμή της καταψήφισης  χρήσης του παλαιού Μανωλοπούλειου Νοσοκομείου Πύργου ως HOT SPOT  καταλάβαμε ότι οι μάσκες έπεσαν.

Τόσο καιρό μάταια προσπαθούσε να μας πείσει για την  καλή του διάθεση να συνεργαστεί με όλες σχεδόν τις πτέρυγες του Δημοτικού Συμβουλίου με γνώμονα το καλό της πόλης.

Ήταν θέμα λίγων ημερών για να παρουσιαστεί ο πραγματικός «πολιτικός πολιτισμός» που επιτυχώς  έχει καλλιεργηθεί από την παλιά σχολή ΠΑΣΟΚ.

Άρχισε να απειλεί  με αποκαλύψεις έγγραφων που κρατά στα χεριά του όποιους του χάλασαν την συμφωνία με την (λαθρο)κυβέρνηση Μητσοτάκη για να δώσει νέα «πνοή» στην  πόλη της καρδιάς του όπως άλλωστε έκανε και όλα τα χρόνια που υπηρέτησε ως βουλευτής

Άρχισε να κατηγορεί για την κατάντια του τόπου μας τους πάντες εκτός βέβαια του εαυτού του.

Μνήμη έχουμε και εμείς κύριε Δήμαρχε.

Δεν ξεχνάμε ότι επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ που υπηρέτησες και ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που προσπαθείς να συνεργαστείς τώρα, κατάφεραν να κλείσουν όλες τις βιομηχανικές μονάδες της περιοχής μας    ( ΑΙΓΑΙΟΝ – ΚΕΡΑΜΙΚΑ – ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ) καθώς και όλης της Ελλάδος και να τις κατευθύνουν στο εξωτερικό.

Μας θύμισες κάτι που κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να ξεχάσουμε αλλά «ΕΙΣ ΜΑΤΗΝ»:

ΗΣΟΥΝ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ.

Δεν ξεχνάμε ότι πριν λίγα χρόνια κρυβόσουν στα αποχωρητήρια κεντρικών καταστημάτων της πόλης μας για να γλυτώσεις το μένος των πολιτών για το καλό που τους έκανες υπογράφοντας τα περίφημα μνημόνια.

Άρχισες να κατηγορείς για την κατάντια του Δήμου τις απελθούσες Δημοτικές αρχές κάτι που πλέον πολιτικά χαρακτηρίζεται παρωχημένο και παλιομοδίτικο.

Ξεχνάς ότι ο λαός σε ψήφισε για να διαχειριστείς τις «τύχες» του και όχι για να εξαπολύεις  μύδρους στο παρελθόν.

Ξεχνάς ότι τους περισσότερους από αυτούς που κατηγορείς τους είχες πλησιάσει μετεκλογικά για συνεταιρισμό διότι δεν σου έβγαιναν τα κουκιά που λέει ο λαός μας.

 Κάποιους από αυτούς τους έχεις και σήμερα συνεταίρους.

Οι κατηγορίες αφορούν και αυτούς;

Και φυσικά ως πολιτικός παλαιάς κοπής στον καθένα κρατάς και κάποια του «αδυναμία» έτσι ώστε όταν ο ΓΑΜΟΣ  χαλάσει να τον κρεμάσεις στα «μανταλάκια».

Αυτό κύριε Δήμαρχε είναι μικρόψυχο και ανήθικο.

Σε προκαλούμε ότι έχεις για τον καθένα και είναι επιλήψιμο να το πάς στον τοπικό Εισαγγελέα και να το δώσεις σήμερα στην  δημοσιότητα.

Δεν μπορείτε να αφήνεις να αιωρούνται υπόνοιες για εκλεγμένα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τώρα λίγα λόγια για την αφορμή.

Το ότι, η μη εκμετάλλευση – αξιοποίηση του παλαιού Νοσοκομείου λόγω των φαντασμάτων που κυκλοφορούν στους διαδρόμους και στα δωμάτια πραγματικά μας ξεπερνάει.

Δηλαδή αν γίνει κέντρο υποδοχής λαθρομεταναστών κύριε Δήμαρχε οι «βασανισμένοι» που θα παραμένουν μέσα δεν θα κάνουν τους ανάλογους συνειρμούς:

Μάλλον θα έχετε ειδική ομάδα Ghostbusters για την απομάκρυνση και σύλληψη φαντασμάτων.

Κύριε Δήμαρχε σταματήστε το δούλεμα δε πουλάει πλέον.

Όσο τώρα για την συμφωνία σας που κατά τα φαινόμενα έχετε κλίσει   με την (λαθρο)κυβέρνηση Μητσοτάκη από ότι αναφέρατε στο Δημοτικό συμβούλιο  τα χρήματα της «επένδυσης» είναι πολλά.

Ούτε ένα ούτε δύο αλλά ΤΡΙΑ ολόκληρα εκατομμύρια θα δοθούν για την επισκευή και εγκατάσταση των «ευάλωτων».

Αυτή είναι η ανάπτυξη που ονειρευόσασταν κύριε Δήμαρχε;

Όσο για την αθωότητα των κακόμοιρων μεταναστών σας συμβουλεύουμε να επισκεφτείτε μια μέρα την δομή της Αγίας Φιλοθέης ( και όχι της φιλοθέης)  και να συνομιλήσετε με το προσωπικό και τους υπόλοιπους φιλοξενούμενους για να μάθετε τα έργα και τις ημέρες των κακόμοιρων των κατατρεγμένων.

Γνωστά όλα αυτά στα Μ.Μ.Ε αλλά όλοι κάνουν την πάπια.

Θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες τρις του Σεπτέμβρη να περνάς……. κύριε Δήμαρχε.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ

Περισσότερα Νέα