Εμπορικός Σύλλογος Αρχ. Ολυμπίας: Νέος πρόεδρος ο Νίκος Καρυώτης. Αναλυτικά το νέο Δ.Σ

24 Ιουλίου - 19:34 Τοπικά

Την  Κυριακή 8 Μαΐου 2022, συγκροτήθηκε σε σώμα το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αρχαίας Ολυμπίας «ΕΡΜΗΣ», όπως προέκυψε από τις εκλογές της 30ης Απριλίου 2022.

Το νέο Δ. Σ. απαρτίζεται πλέον από τους κάτωθι:

Πρόεδρος:  Καρυώτης Νικόλαος του Ιωάννη

Αντιπρόεδρος:  Γαλάνης Επαμεινώνδας του Μανώλη

Γ.  Γραμματέας: Ευθυμίου Γεωργία του Παναγιώτη

Ταμίας:  Καραχάλιος Νικόλαος του Φωτίου

Υπεύθυνος Προβολής & Επικοινωνίας:  Παπαϊωάννου Δημήτριος του Βασιλείου

Η συνεδρίαση έλαβε χώρα στα γραφεία του Συλλόγου και η ψηφοφορία έγινε σύμφωνα με το Καταστατικό του Συλλόγου.

Η εκλογή του νέου Δ.Σ. αποδεικνύει και διατηρεί μια ισχυρή συνέχεια για τον ιστορικό μας Σύλλογο. Η δράση του είναι σύμφωνη με την αισθητική, το ήθος και την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών των μελών του. Κυρίως δε με την προώθηση της ιδέας ότι η Αρχαία Ολυμπία, ως θεματοφύλακας των Αξιών και των Ιδεωδών της Ολυμπίας, αξίζει την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση από την Πολιτεία και τους Θεσμούς της.

Στους σκοπούς του Συλλόγου συγκαταλέγονται μεταξύ άλλων:

Η διαφύλαξη και προαγωγή των κοινών επαγγελματικών, οικονομικών, πολιτιστικών και κοινωνικών συμφερόντων των μελών, η συστηματική και επιστημονική μελέτη των θεμάτων και προβλημάτων του εμπορίου και της επιχειρηματικότητας, η κοινωνική, επαγγελματική και ηθική περαιτέρω εξύψωση των  μελών του καθώς και η καλλιέργεια πνεύματος συναδελφικότητας μεταξύ τους, η εξασφάλιση συνθηκών βελτίωσης της επαγγελματικής κατάρτισης και της ανόδου του πολιτιστικού και μορφωτικού επιπέδου αυτών.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του νέου Δ.Σ ευχαριστούν τους εμπόρους και επαγγελματίες μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αρχαίας Ολυμπίας «ΕΡΜΗΣ», που συμμετείχαν στις εκλογικές διαδικασίες αποδεικνύοντας  με την ψήφο τους την πίστη, την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη τους.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, απευθύνεται ανοικτή πρόσκληση προς όλους τους εμπόρους και επαγγελματίες της πόλης μας οι οποίοι δεν είναι εγγεγραμμένοι, να πλαισιώσουν και να συνδράμουν με την ενεργή συμμετοχή τους την επίτευξη των παραπάνω στόχων.

Περισσότερα Νέα