Εμπορικός Σύλλογος Πύργου: Παρουσίαση αποτελεσμάτων έρευνας προβλημάτων και προκλήσεων     αγοράς    Δήμου Πύργου

7 Μαρτίου - 10:00 Τοπικά

Τα Αποτελέσματα Έρευνας για τα Προβλήματα και τις Προκλήσεις στην αγορά του Δήμου Πύργου παρουσιάζει την Δευτέρα 11 Μαρτίου και ώρα 18:00( στο 4ο όροφο του επιμελητηρίου ) Ο  Εμπορικός Σύλλογος Πύργου «Ερμής» και καλεί αρχές, φορείς και επαγγελματίες της περιοχής να παραβρεθούν.

Στην παρουσίαση θα παραβρεθεί ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) κ. Γιώργος Καρανίκας.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από τις 4 έως 14 Δεκεμβρίου 2023 από στελέχη της εταιρείας «Metrisis» σε δείγμα 203 ερωτηματολογίων και αναλύει σφαιρικά τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η αγορά του Δήμου Πύργου. Στόχος της ήταν να αναδειχτούν τα ζητήματα που επηρεάζουν την τοπική οικονομία, την κοινωνική δομή και τη γενικότερη ποιότητα ζωής στην περιοχή και κύριοι άξονες του ερωτηματολογίου ήταν η διερεύνηση των προβλημάτων και των προκλήσεων  που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες στο Δήμο Πύργου.

Σας περιμένουμε όλους

                                                                                                Ο Πρόεδρος                                                                                                                                           Ξανθούλης Ηλίας                                                 

Περισσότερα Νέα