Ένα καλάθι γεμάτο ευχές από το νεοσύστατο Πολιτιστικό Σύλλογο Ανεμοχωρίου

24 Ιουλίου - 16:20 Τοπικά

Χριστουγεννιάτικη ” συνάντηση” πραγματοποιήθηκε χθες  το μεσημέρι 18/12/2020 , μεταξύ των μελών του νεοσύστατου Πολιτιστικού Συλλόγου Ανεμοχωρίου και του Δημάρχου Πύργου κ. Παναγιώτη  Αντωνακόπουλου.

Η πρόεδρος κ. Τζίνα Πίσκεντα, η αντιπρόεδρος κ. Γεωργία Τριτσάρη, ο γενικός γραμματέας κ. Γεώργιος Σαραντόπουλος και η ταμίας κ. Σοφία Γκρουμούσα δώρισαν χριστουγεννιάτικα καλάθια και αντάλλαξαν ευχές με τον Δήμαρχο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νώντα Κυριαζή, τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου κ. Γιάννη Βαρελά, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Γιάννη Αργυρόπουλο, τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου κ. Μαρίνο Αχτύπη τον Υπεύθυνο Εθελοντισμού του Δήμου Πύργου κ. Γιάννη Πλεμμένο  και τέλος τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του δημάρχου κ. Γιώργο  Καραστέργιο .

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό και εγκάρδιο κλίμα,  τα καλάθια  που δημιουργήθηκαν από δωρεές των μελών του συλλόγου και περιείχαν τοπικά προϊόντα κέρδισαν τις καλύτερες των εντυπώσεων. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο νεοσύστατος πολιτιστικός σύλλογος πρόσφερε στον δήμαρχο Πύργου ένα καλαίσθητο ημερολόγιο για το 2021 με την ευχή μόλις περάσει η πανδημία να ξεκινήσουν οι πολιτιστικές δράσεις που θα αποτελέσουν “ανάσα” αισιοδοξίας για όλους τους δημότες.

Περισσότερα Νέα